Πώς να αυξήσεις τη λίμπιντό σου σε χρόνο ρεκόρ

Εάν τελευταία έχεις χάσει την όρεξή σου για sex μην ανησυχείς! Υπάρχουν τρόποι να βοηθηθείς!

Elle 31 Μαΐ. 22
Πώς να αυξήσεις τη λίμπιντό σου σε χρόνο ρεκόρ

Όταν μιλάμε για sex, έχεις επιλογή να κάνεις ή να μην κάνεις. Μερικές φορές όμως θες να κάνεις αλλά μπορεί να μην είσαι στο κατάλληλο mood και η λίμπιντό σου να ναι στα πατώματα! «Το σώμα μας μπορεί να είναι ένα πολύπλοκο μέρος» εξηγεί η sex therapist Ashley D. Murphy, συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο για να ερεθιστείς.

Αν αναρωτιέσαι γιατί μπορεί τώρα τελευταία να έχεις χάσει την όρεξή σου να σου πω ότι δεν είναι κάτι τρομερό καθώς συμβαίνει σε όλους! Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όπως το άγχος, η κούραση, το ωράριο ύπνου που μπορεί να διαταράξουν την όρεξή σου για sex.

Τα καλά νέα όμως είναι ότι υπάρχουν πολλά hacks που θα σε βοηθήσουν να φέρεις πίσω τη χαμένη σου όρεξη. Βρήκαμε 7 συμβουλές από την Ashley D. Murphy, από αναπνοές μέχρι sexy παιχνίδια που θα σε φτάσουν στο σημείο που θες σε χρόνο 0.

#Role play

Καλά, αυτό πάντα πιάνει και βοηθά τη σχέση με τον σύντροφό σου. Όμως αυτή τη φορά μιλάμε για role play με τον εαυτό σου. Δηλαδή μπορείς να δημιουργήσει ένα sexy alter ego που δεν δεσμεύεται από αναστολές που μπορεί να έχεις. Μπορείς να φορέσεις από sexy εσώρουχα μέχρι περούκα βοηθώντας τον εαυτό σου να απελευθερωθεί και να μπει σε mood.

Διάβασε τις υπόλοιπες συμβουλές στο thenotebook.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT