Πώς θα κάνεις σεξ όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι;

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας γονιός είναι πολλές και το σεξ είναι μία από αυτές!

Elle 02 Αυγ. 22
Πώς θα κάνεις σεξ όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι;

Η πραγματικότητα είναι ότι το να κάνεις σεξ με τα παιδιά στο σπίτι, είναι μια πρόκληση. Μια μεγάλη πρόκληση και μάλιστα πρόκειται για πρόκληση που διαρκεί χρόνια!

Οι μητέρες των νεογέννητων εξαντλούνται. Δεν κοιμούνται αρκετά και νιώθουν ότι στερούνται αρκετά πράγματα. Δεν αισθάνονται σέξι και συχνά δεν μπορούν να φανταστούν ποτέ ξανά τον εαυτό τους σέξι.

Οι γονείς των μικρών παιδιών συχνά εξαντλούνται επίσης. Είτε εργάζονται, είτε περνούν τη μέρα τους με το παιδί στο σπίτι, το να τρέχεις πίσω από ένα παιδί είναι σα να κάνεις μαραθώνιο κάθε μέρα. Και έπειτα έρχεται το βράδυ, ο αγώνας του βραδινού ύπνου, που ξεκινάει με εξάωρη διαπραγμάτευση, 10 πήγαινε-έλα από το παιδικό δωμάτιο στο δωμάτιο της μαμάς και του μπαμπά και συχνά έναν γονιό να κοιμάται στο κρεβάτι με το παιδί!

Και πάνω που πιστεύετε ότι όλα θα είναι ευκολότερα, όταν τα παιδιά σας μπουν στην εφηβεία και θα κοιμούνται επιτέλους στο κρεβάτι τους χωρίς να σας ενοχλούν, συνειδητοποιείτε ότι μένουν ξύπνια περισσότερο από εσάς. Και ποιος γονιός μπορεί να κάνει σεξ, όταν τα παιδιά του είναι ξύπνια έξω από την πόρτα του;

Διάβασε μερικά tips στο thenotebook.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT