Πώς θα βρεις το σημείο G σου; Η sex therapist απαντά μέσα από ένα βίντεο

Υπάρχει - μην ακούς κανέναν - είναι το μέγιστο σημείο ηδονής και το σημαντικότερο; Μπορείς να το βρεις! Η Ειρήνη Χειρδάρη αποκαλύπτει την άσκηση στο βίντεο της!

Elle 10 Μαΐ. 22
Πώς θα βρεις το σημείο G σου; Η sex therapist απαντά μέσα από ένα βίντεο

Το σημείο G είναι το μέγιστο σημείο ηδονής στο γυναικείο σώμα. Έχει γίνει πολύς λόγος και πολλές διαμάχες για το αν υπάρχει ή όχι. Η απάντηση είναι ότι φυσικά και υπάρχει και μπορούμε εύκολα να το βρούμε πάνω στο σώμα μας. Και δεν είναι σημείο G, είναι περιοχή G. Ξεκινάει από την ουρήθρα και επεκτείνεται σε 5 εκατοστά μέσα στον κόλπο. Αποτελείται από την κεφαλή, που είναι η περιοχή γύρω από την ουρήθρα, το κύριο σώμα, που είναι ένα σαγρέ φουντουκάκι «κρεμασμένο» στο άνω τοίχωμα του κόλπου, και την ουρά, που είναι το τέλος από αυτό το φουντουκάκι. Πως θα το βρεις; Δες το βίντεο!

Για να βρεις λοιπόν, το σημείο G σου, κάνε την παρακάτω άσκηση:

  1. Κάθισε στο πάτωμα, πάνω σε μια πετσέτα, με τα πόδια ανοιχτά. Με ένα καθρεφτάκι, εντόπισε την ουρήθρα. Είναι αρκετά κάτω από την κλειτορίδα, και πριν τον κόλπο, μια μικρή τρυπίτσα σαν κεφαλάκι καρφίτσας. Για να φανερωθεί, κούνησε ελαφρώς το σώμα σου δεξιά και αριστερά. Μόλις βρείς την ουρήθρα, κάνε με τον δείκτη (με λίπανση) έναν κύκλο γύρω της. Αυτή λοιπόν η περιοχή που μαρκάρεις με τον δείκτη γύρω από την ουρήθρα, είναι και η κεφαλή του G, η αρχή του G.

Διάβασε τα υπόλοιπα βήματα της άσκησης και δες το αντίστοιχο βίντεο στο thenotebook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: