10 σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι σε θέλει (πολύ!)

Όλες μας κατά καιρούς έχουμε βασανίσει το μυαλό μας για κάποιο πρόσωπο που μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ας μην κρυβόμαστε! Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημάδια που υποδηλώνουν τα αισθήματά του για εσένα. Εμείς κάναμε την έρευνά μας και είμαστε σε θέση να πούμε ότι μπορούμε να σε γλιτώσουμε από άδικο «πόνο» και κόπο.

Elle 17 Ιουλ. 21
10 σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι σε θέλει (πολύ!)

Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι εύκολες πάντα. Μπορεί να είσαι career woman και να δίνεις όλη σου την προσοχή στο επαγγελματικό κομμάτι, αλλά σίγουρα κάπου μέσα σου μια φλογίτσα θα καίει για κάποιο πρόσωπο. Οι αιώνιες συζητήσεις μεταξύ των γυναικών στρέφονται και γύρω από τους άντρες. Αυτό είναι και το φυσιολογικό εδώ που τα λέμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το παραδεχτούμε. Με θέλει; Δεν μεν θέλει; Με βλέπει σοβαρά ή απλά θέλει να περάσει την ώρα του μαζί μου; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό μας. Και για να σου δώσουμε ένα φως σε όλο αυτό το σκοτεινό μονοπάτι των σχέσεων, συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε τα σημάδια-κλειδιά που θα σου δείξουν αν πράγματι σε θέλει ή όχι. Ο χρόνος είναι χρήμα και δεν αξίζει να τον σπαταλάς άδικα γιατί, αν δεν θέλει κάτι σοβαρό μαζί σου, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Read the signs ή αλλιώς διάβασε τα σημάδια φίλη!

Δώσε έμφαση στη γλώσσα του σώματος

Αν ο σύντροφος ή ο «wannabe» σύντροφός σου αντιγράφει τις χειρονομίες και το τρόπο ομιλίας σου, τότε αυτό, σύμφωνα με τον ειδικό σεξουαλικής υγείας και ευεξίας, Tatyannah King, είναι ένα σημάδι που υποδεικνύει ότι θέλει να κερδίσει αμοιβαία εμπιστοσύνη και σύνδεση μαζί σου.

Πόσο συχνά βλέπεστε;

Όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται πραγματικά, θα κάνει σχέδια για να σε δει όχι μόνο το Σάββατο βράδυ. Θα επιδιώξει να κάνετε δραστηριότητες μαζί και εντός της εβδομάδας. Να πιείτε έναν  καφέ, να δείτε μια ταινία ή ακόμα και να πάτε μια ωραία βόλτα στην παραλία. Με λίγα λόγια η ανάγκη του να σε δει θα είναι συχνό φαινόμενο και όχι στην χάση και στη φέξη.

Τι ξέρει και τι θυμάται για εσένα;

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο αν κάποιος σε ακούει απλά γιατί πρέπει ή αν πράγματι επικεντρώνεται σε όλα όσα του λες. Δεν είναι πάντα εύκολο να διακρίνεις την διαφορά και να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Ωστόσο, μπορείς να τον τεστάρεις βλέποντας αν θυμάται τις λεπτομέρειες που του έχεις πει κατά καιρούς ή από το αν προσπαθεί να μάθει όσο τον δυνατόν περισσότερα για εσένα.

Στήριξη και θάρρος!

Είναι πολύ σημαντικό όταν ο σύντροφός σου σε ενθαρρύνει σε κάθε σου βήμα. Αυτό είναι ένα σημάδι που αποδεικνύει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για τους προσωπικούς σου στόχους και τα όνειρα σου. Πίστεψε με, αυτό είναι από τα βασικά που πρέπει να υπάρχουν στις ανθρώπινες σχέσεις.

Διακοπές ή δίκοπο μαχαίρι;

Πολλά ζευγάρια με το που πήγαν μαζί τις πρώτες διακοπές, κατάλαβαν ότι δεν ταιριάζουν καθόλου. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να πάτε κάπου οι δυο σας. Όταν θα σου προτείνει να κάνετε μια κοινή απόδραση και να επισκεφθείτε μαζί ένα μέρος, στο οποίο θέλει να ταξιδέψει, τότε τα πράγματα είναι πολύ καλά. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ αν θα σας βγει σε καλό αλλά το πρώτο βήμα θα έχει γίνει.

Κοινές φωτογραφίες

Οκ, δεν είπαμε να γεμίσει όλο το photo gallery του με κοινές σας φωτογραφίες και να κατακλύζει τα social media συνεχώς με αυτές. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δείχνει ότι δεν κρύβεται και να θέλει να μοιραστεί με τον κοινωνικό του περίγυρο όμορφα στιγμιότυπα της καθημερινότητά σας. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε, κλεμμένη σε έχει; Αν το αποφεύγει συστηματικά, τότε αυτό είναι ένα σημάδι που θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις.

«Το χρόνο δεν τον λογαριάζω, τα δύο σου μάτια όταν κοιτάζω»

Αυτές οι ατάκες δεν έχουν βγει τυχαία! Είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφός σου να μην παραπονιέται για το αν περνάτε πολύ χρόνο μαζί. Όταν κάποιος είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν υπολογίζει με το ρολόι πόσο χρόνο περάσατε μαζί.

Δώσε έμφαση στις λέξεις

Μέχρι στιγμής μπορεί να μην το είχες σκεφτεί. Και γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς ονομάζει αυτό που έχετε. Αν λέει πώς είστε μαζί τότε είστε σε καλό δρόμο. Αν όμως λέει πώς απλά βγαίνετε τότε τα πράγματα είναι σκούρα.

Κοιμάστε μαζί;

Όταν λέω κοιμάστε δεν εννοώ αν περνάτε μαζί μια βραδιά γεμάτη πάθος. Αν σου προτείνει να μείνεις σπίτι του ή να μείνει εκείνος σε εσένα, για να κοιμηθείτε αγκαλιά, τότε τα πράγματα βαίνουν καλώς.

Μια λέξη κάνει την διαφορά

Αν έχεις ακούσει από το στόμα του την λέξη «μου λείπεις» μπορείς να χαμογελάσεις και να νιώσεις μια σιγουριά. Οκ, μην το παρακάνεις, όμως, γιατί σίγουρες δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ. Ωστόσο, το να εκδηλώσει το ότι του λείπεις είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι για την σχέση σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΜΑΤΑ:

Διαλειμματική νηστεία: Έχει αποτέλεσμα;

Light My Fire: Με αυτά τα αρωματικά κεριά ο φετινός χειμώνας θα είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικός!

Αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα διατροφής για να ξαναβρείς τη φόρμα σου μετά τις γιορτές

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: