5 πράγματα που μπορείς να κάνεις όσο θηλάζεις (ώστε να αφήσεις στην άκρη το κινητό)

Ο θηλασμός είναι ένα κομμάτι που απασχολεί πολλές μανούλες. Απαιτεί μεγάλη υπομονή και προσπάθεια άλλα μέσα από αυτή την διαδικασία ανακαλύπτεις μια νέα πτυχή του εαυτού σου. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως όσο θηλάζουμε για να νιώθουμε ενεργές. Το doomscrolling σίγουρα δεν είναι η μοναδική μας επιλογή!

ELLE Team 17 Φεβ. 21
5 πράγματα που μπορείς να κάνεις όσο θηλάζεις (ώστε να αφήσεις στην άκρη το κινητό)

Το doomscrolling είναι κάτι πολύ συνηθισμένο για τις νέες μητέρες που θηλάζουν. Τι σημαίνει αυτό; Η ιστορία είναι γνωστή! Το μωρό σου θηλάζει και εσύ παίρνεις το κινητό ανά χείρας και τσεκάρεις τα νέα της ημέρας αλλά και το feed σου στα κοινωνικά δίκτυα. Έχεις δει τι κάνει η παλιά σου συμμαθήτρια, βρήκες εύκολες συνταγές που γίνονται σε 5’ και έχεις δει φωτογραφίες που είχες βγάλει σε διακοπές σου το 2010.Aφού έχεις ενημερωθεί πλήρως για όλους και για όλα, θα αναρωτιέσαι τι άλλο μένει για να κάνεις όσο θηλάζεις. Και όμως υπάρχουν και άλλα πολλά…

Πέντε προτάσεις ώστε να αφήσεις στην άκρη το κινητό σου

Διάβασμα

Μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου βιβλίο και να αγοράσεις και μία βάση ώστε να το στηρίζεις. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, υπάρχει πάντα η λύση του Kindle και των e-books.

Πλέξιμο και ζωγραφική

Το πλέξιμο ήταν trend πριν μερικά χρόνια και φαίνεται πως θα επανέλθει. Μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις κάτι απλό στην αρχή και μετά να αρχίσεις να ‘ανεβαίνεις level’. Επίσης, υπάρχουν βιβλία anti-stress ζωγραφικής που θα σε χαλαρώσουν και θα περάσει η ώρα πιο γρήγορα.

Ανακάλυψε περισσότερες συμβουλές στο 4MOMS.gr

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: