Αδυνάτισε χωρίς δίαιτα! Κάνε μόνο αυτές τις αλλαγές

Ξέχνα τη λέξη «δίαιτα» και τους αυστηρούς κανόνες. Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα που θέλεις, χωρίς θυσίες.

Elle 15 Νοε. 21
Αδυνάτισε χωρίς δίαιτα! Κάνε μόνο αυτές τις αλλαγές

Εάν θέλεις να χάσεις βάρος δώσε χρόνο στον εαυτό σου και άλλαξε σταδιακά κάποια πράγματα που εμποδίζουν την απώλεια βάρους. Να θυμάσαι αυτό που είπε και η Maya Angelou: «Αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις. Μην παραπονιέσαι».

1 Άλλαξε τρόπο ζωής

Η έννοια της δίαιτας ως ένα βραχυπρόθεσμο μέτρο, σαν διάλειμμα σε μια ζωή γεμάτη ανθυγιεινές συνήθειες έχει πεθάνει. Μην αντιμετωπίζεις την ισορροπημένη διατροφή σαν ένα πρότζεκτ με ημερομηνία λήξης, κάνε τη τρόπο ζωής.

2 Οι αλλαγές γίνονται βήμα βήμα

Η επιθυμία σου να αδυνατίσεις αποτελεί από μόνη της έναν αγχογόνο παράγοντα, ειδικά όταν βάζεις μη ρεαλιστικούς στόχους απώλειας βάρους. Αντίθετα, βάλε μικρούς στόχους και παράμεινε σε ένα εφικτό πρόγραμμα απώλειας.

3 Δώσε χρόνο

Οι έρευνες δείχνουν πως τρεις βδομάδες (21 μέρες) αρκούν για να κάνεις μία συνήθεια τρόπο ζωής. Οπλίσου με υπομονή και δώσε στον εαυτό σου το χρονικό περιθώριο να χτίσει νέες συνήθειες.

Δες τα υπόλοιπα tips στο bestofyou.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT