Κάνε το πρώτο βήμα μαζί με τα FITNESS® της Nestlé και την Ελένη Φουρέιρα!

Ανακάλυψε και εσύ την πιο "Fitness" εκδοχή του εαυτού σου!

Elle 04 Δεκ. 23
Κάνε το πρώτο βήμα μαζί με τα FITNESS® της Nestlé και την Ελένη Φουρέιρα!

Για μια ακόμη χρονιά, η Ελένη Φουρέιρα και τα δημητριακά FITNESS® συνεργάζονται και μας δείχνουν τον πιο απολαυστικό τρόπο για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. Συγκεκριμένα, με τη νέα τηλεοπτική καμπάνια των FITNESS®,  η Ελένη μας δίνει την έμπνευση που χρειαζόμαστε και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε νέες δραστηριότητες μέχρι να ανακαλύψουμε αυτήν που θα απολαμβάνουμε περισσότερο και θα μας δίνει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Κάπως έτσι, λοιπόν, το motto είναι μόνο ένα: Βρες το κίνητρο για να εντάξεις την άσκηση στην καθημερινότητά σου και  διατήρησε ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής! Με αυτόν τον τρόπο θα “συναντήσεις” την καλύτερη εκδοχή του εαυτό σου,  ανανεώνοντας τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα σου.

 FITNESS®

Το πρώτο βήμα, ωστόσο, σε όλο αυτό ξεκινάει, φυσικά, με ένα θρεπτικό και απολαυστικό πρωινό με δημητριακά ολικής άλεσης ή μπάρες FITNESS®! Αυτό θα μας γεμίσει δύναμη και διάθεση. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε απλά είναι να διαλέξουμε την αγαπημένη μας γεύση δημητριακών FITNESS® με την οποία θα θέλουμε να ξεκινάμε την κάθε μέρα μας. Μάλιστα, επειδή γνωρίζουμε καλά το πόσο απαιτητική είναι η καθημερινότητά μας, δεν παραλείπουμε ποτέ και την on the go απόλαυσή μας και παίρνουμε πάντα και μαζί μας την αγαπημένα μας μπάρα δημητριακών.

FITNESS®

Τι λες, λοιπόν; Μήπως έφτασε η στιγμή να κάνεις και εσύ restart στις συνήθειές σου; Κάνε το πρώτο βήμα και βρες το δικό σου FITNESS®!

#FindYourFitness #TaketheFirstStep

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT