5 εύκολες ασκήσεις για να καίμε περισσότερες θερμίδες σε λιγότερο χρόνο

Κι όμως αυτές οι ασκήσεις θα κάνουν τη fitness routine σου πιο εύκολη από ποτέ.

Elle 08 Ιαν. 23
5 εύκολες ασκήσεις για να καίμε περισσότερες θερμίδες σε λιγότερο χρόνο

Με την εκτέλεση κάθε άσκησης και έντονης δραστηριότητας, έχεις έναν βασικό στόχο: να κάψεις θερμίδες. Η απώλεια λίπους και περιττών κιλών μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, ειδικά όταν δεν αφιερώνεις τον απαιτούμενο χρόνο στις προπονήσεις σου. Παρόλα αυτά, για να μπορέσεις να κάψεις όσο το δυνατόν περισσότερες θερμίδες σε μια μόνο προπόνηση, φρόντισε να ενσωματώσεις τις παρακάτω δυναμικές ασκήσεις υψηλής έντασης, που αυξάνουν σε ελάχιστο χρόνο τον καρδιακό παλμό και δουλεύουν ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες.

Battle Ropes

Τα battle ropes, aka σχοινιά cross fit, είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για να γυμνάσεις ταυτόχρονα χέρια, ώμους και πλάτη, ενώ καις σημαντικό αριθμό θερμίδων. Η κίνηση με τα βαριά αυτά σχοινιά συνδυάζει στοιχεία καρδιαγγειακής άσκησης με ασκήσεις αντίστασης, ενώ μπορείς να κάψεις έως και 10 θερμίδες το λεπτό. Ολοκλήρωσε την προπόνηση σου κάνοντας μερικά λεπτά battle ropes.

Burpees

Τα burpees, τα οποία συνδυάζουν ένα squat και ένα push up στην ίδια άσκηση, έχουν στόχο τη βελτίωση της ισορροπίας και ευκινησίας καθώς και τον συντονισμό πολλών μυϊκών ομάδων του σώματος. Με ένα και μόνο burpee μπορείς να κάψεις έως και 1.5 θερμίδα.

Διάβασε περισσότερα στο Shape.gr

Cover photo:Pexels

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: