Αυτό το ζώδιο θα έχει την καλύτερη χρονιά σύμφωνα με τους αστρολόγους

Κι όμως το 2022 θα είναι η χρόνια του!

ELLE Team 20 Δεκ. 21
Αυτό το ζώδιο θα έχει την καλύτερη χρονιά σύμφωνα με τους αστρολόγους

Μπορεί να μπαίνουμε συλλογικά στην Εποχή του Υδροχόου, μια εποχή που χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από ανθρωπιστικές επιδιώξεις και καινοτομίες, όμως το ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαταλείψει σύντομα την τυχερή θέση του στο ουράνιο προσκήνιο. Το 2021, ο Δίας ήταν στο ζώδιο του Υδροχόου, προσφέροντας το σχετικό κοσμικό κύμα καλής τύχης στο ζώδιο του αέρα. Σύντομα όμως, ο Δίας και η ηλιόλουστη ενέργεια που φέρνει θα μεταφερθούν στους Ιχθύες και το ζώδιο του νερού θα έχει την καλύτερη χρονιά από όλα τα ζώδια το 2022.

«Ο Δίας είναι ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για την επέκταση, την τύχη, την αισιοδοξία, τη χαρά, την αφθονία και την ανάπτυξη», λέει η αστρολόγος Stefanie Iris Weiss. «Είναι γνωστό ως ο «πιο ευεργετικός πλανήτης» μαζί με την Αφροδίτη».

Όταν ο Δίας μετατοπίζεται στους Ιχθείς στις 28 Δεκεμβρίου – όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Μαΐου 2022 – ουσιαστικά χαμογελά στους Ιχθείς, επεκτείνοντας τις ευκαιρίες τους σε όλους τους τομείς της ζωής, εστιάζοντας σε ταξίδια (είτε κυριολεκτικά είτε με μεταφορικό τρόπο σημαίνοντας τη διεύρυνση των οριζόντων τους). Από τις 10 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δίας παίρνει μια γρήγορη στροφή στον Κριό. «Αυτό θα μπορούσε να θέσει μια σύντομη παύση στην άφθονη καλοτυχία των Ιχθύων, αν και ο πλανήτης επιστρέφει στους Ιχθύες από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου για άλλη μια φορά», λέει η Weiss.

ζώδιο

Επειδή ο Δίας χρειάζεται περίπου 12 χρόνια για να διασχίσει τον τροχό του ζωδιακού κύκλου, αυτή θα είναι η πρώτη φορά από το 2010 που ο πλανήτης πραγματοποιεί πλήρη διέλευση στους Ιχθύς. Έτσι, οι Ιχθύες μπορούν να ανατρέξουν σε εκείνο το έτος για να εξετάσουν τις εμπειρίες ανάπτυξης που μπορεί να βιώσουν το επόμενο έτος.

Για να κλίνουν σε αυτή την ενέργεια ανάπτυξης, οι αστρολόγοι προτείνουν οι Ιχθύες να αγκαλιάσουν την πίστη, το όραμα και την αισιοδοξία. «Αυτή δεν είναι χρονιά για στάθμιση περιστάσεων. Αυτό δεν είναι ένα έτος για «Αν αυτό, τότε αυτό». Στην πραγματικότητα πρέπει να είστε αισιόδοξοι και απλά να κάνετε πράγματα, καθώς ο Δίας στο ζώδιό σας ανταποκρίνεται περισσότερο στην πίστη παρά στην προετοιμασία».

ζώδιο

Όσο για τις καλύτερες μέρες της καλύτερης χρονιάς των Ιχθύων το 2022, αυτές θα είναι πιθανώς η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Και στις δύο περιπτώσεις, η Αφροδίτη –ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της αξίας– θα βρίσκεται επίσης στους Ιχθύς, όπου θεωρείται «ανυψομένη», που απλώς σημαίνει ότι είναι στην πιο υγιή, πιο χαρούμενη και πιο όμορφη φάση της.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Μαρτίου, συγκεκριμένα, ο ήλιος θα είναι επίσης στους Ιχθείς και θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στις 5 Μαρτίου, καθιστώντας αυτή μια εξαιρετικά τυχερή ημέρα. Και κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Απριλίου, ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται κοντά σε μοίρες στους Ιχθύες, κάτι που φέρνει ευκαιρίες παντού. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για θέματα αγάπης και χρήματος και οτιδήποτε γειτονικό με την ομορφιά. Έτσι, αν είσαι Ιχθύς προγραμμάτισε γάμους, αρραβώνες, πρώτα ραντεβού, ραντεβού για beauté και οποιεσδήποτε επαγγελματικές παρουσιάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: