Τι να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή την Hμέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Είτε είσαι μόνη, είτε σε σχέση, αυτή η γιορτή των ερωτευμένων σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες.

ELLE Team 13 Φεβ. 22
Τι να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή την Hμέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τα καλά νέα; Η μέρα λάμπει πραγματικά με ευκαιρίες για πάθος και εξερεύνηση. «Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι οι κυβερνήτες της ερωτικής μας ζωής και και οι δύο βρίσκονται σε σύνοδο ή… δίπλα δίπλα», λέει η αστρολόγος Leslie Hale. «Ρομαντικές σπίθες θα αρχίσουν να πετούν και αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό για τις αισθήσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ μια καλύτερη συνθήκη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».

Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται πράγματι στις 14 Φεβρουαρίου, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται και οι δύο σε ανάδρομη πορεία. Και με τη σελήνη στον Λέοντα, ένα ζώδιο που κυβερνά την καρδιά, είναι μια ευνοϊκή στιγμή για την αγάπη σε όλες της τις μορφές, απλώς έχε το νου σου για κάποιες αναταράξεις καθώς το φεγγάρι κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό αργά το βράδυ. «Ακολούθησε τη ροή, δοκίμασε κάτι νέο και διαφορετικό και θα είναι μια τέλεια μέρα για ρομαντισμό, παρέα με φίλους ή απλά για νέα πλάνα που θα προκύψουν την τελευταία στιγμή», λέει η Hale.

Απλώς να θυμάσαι ότι κατά τη διάρκεια της ζωής μας όλοι θα ζήσουμε κάποιες Ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου που είναι καλύτερες από άλλες. Η αγάπη εξάλλου δεν περιορίζεται σε μια ημέρα του χρόνου. Και αυτό ισχύει και για την αγάπη προς τον εαυτό μας. Σου συνιστούμε λοιπόν να νιώσεις ξεχωριστή αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανεξάρτητα από το τι επιφυλάσσουν τα αστέρια.

ζώδιο

Κριός

Νιώθεις έξαψη; Η Σελήνη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σε προετοιμάζει για όλα τα διασκεδαστικά και ρομαντικά πράγματα, ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης στον Αιγόκερω (που προσφέρεται για γήινο αισθησιασμό) σε γειώνουν. Απόλαυσε την ημέρα, είναι ιδανική για εσένα Κριέ.

Ταύρος

Έχεις μια cozy βραδιά μπροστά σου, Ταύρε, και αυτό μπορεί να σημαίνει dinner party. Αυτή τη χρονιά μπορεί κάλλιστα να περάσεις την ημέρα στο σπίτι, απολαμβάνοντας τη συντροφιά ενός ξεχωριστού ατόμου ή εναλλακτικά της οικογένειας. Χαλάρωσε και ίσως πιες κάτι αφρώδες.

Δίδυμοι

Με την τάση σου για περιπλάνηση, Δίδυμε, μπορεί να περάσεις την ημέρα σας πηδώντας από τη μια συγκέντρωση στην άλλη με την οικογένεια και τους φίλους σου. Μπορεί όμως η ημέρα να σου επιφυλάσσει και κάποιο ταξίδι. Μπορεί να έχεις μια βαθιά επιθυμία να ταξιδέψεις φέτος, ακόμη και αν είναι μόνο στην άλλη άκρη της πόλης. Εναλλακτικά, μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον που βρίσκεται μακριά, αυτό θα σου φτιάξει τη μέρα.

ζώδιο

Καρκίνος

Έχεις κάποιον ιδιαίτερο στο μυαλό σου, Καρκίνε; Καλό είναι να επεκτείνεις αυτήν την αγάπη σε όσους είναι πιο κοντά σου, είτε πρόκειται για σύντροφο, είτε για ένα ερωτικό ενδιαφέρον, είτε για στενό μέλος της οικογένειας. Μπορεί επίσης να λάβεις ή να κάνεις ένα δώρο σήμερα, απλά να έχεις κατά νου τη συμβουλή της Hale για οποιαδήποτε αγορά: «Μην κάνεις υπερβολικές δαπάνες, καθώς η σκέψη και η πρόθεση είναι που θα εντυπωσιάσουν».

Λέων

Αυτή η ημέρα με όλη της τη γοητεία και το δράμα, είναι φτιαγμένη για τον Λέοντα. Αυτό σημαίνει ότι τα αστέρια σου ετοιμάζουν μια επική βραδιά και μία ευκαιρία να ντυθείς για να εντυπωσιάσεις. Αν δεν είναι δυνατό να βγεις απόψε, πέρασε χρόνο με στενούς φίλους και συναδέλφους .

Παρθένος

Γεμίζεις ενέργεια, Παρθένε, αλλά αυτή η ενέργεια μοιράζεται ανάμεσα στην επιθυμία για μια βραδινή έξοδο με έναν εραστή ή φίλο και στην επιθυμία να μείνεις σπίτι και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Ωστόσο, μάλλον η βραδινή έξοδος θα επικρατήσει στο τέλος, αλλά ένας γλυκός, ουράνιος συμβιβασμός μπορεί να περιλαμβάνει και λίγο χρόνο μόνο για εσένα αργότερα το βράδυ.

Ζυγός

Η φιλία είναι η κύρια προτεραιότητά σου, Ζυγέ. Είτε έχεις κάποιον ιδιαίτερο είτε όχι, το σουαρέ της 14ης Φεβρουαρίου θα πρέπει να περιλαμβάνει μια μικρή ομάδα από τους πιο κοντινούς σου φίλους. Με δύο πλανήτες να πέφτουν στον τέταρτο οίκο – το βασίλειο του σπιτιού- η ιδέα μιας συγκέντρωσης στο σπίτι είναι υπέροχα ελκυστική. Μπορεί να είναι μια νύχτα που θα θυμάσαι με κάθε τρόπο.

Σκορπιός

Η εργασία μπορεί να καταλάβει μεγάλο μέρος της ημέρας, αλλά υπάρχει ακόμα χώρος για ένα ξεχωριστό βράδυ, οπότε σκέψου ότι η νύχτα είναι δική σου, Σκορπιέ. Οι Solo ScorpiosΣκορπιοί που είναι σόλο μπορεί να επισκεφθούν ένα τοπικό καφέ ή ένα wine bar και να γιορτάσουν με φίλους, ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο (με την καλή έννοια).

ζώδιο

Τοξότης

Τα ταξιδιωτικά σχέδια μπορεί να τεθούν σε εφαρμογή στο ερωτικό σου ωροσκόπιο. Μπορεί λοιπόν, να ταξιδέψεις φέτος την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή, αν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορεί να λαχταράς να προγραμματίσεις ένα ταξίδι για μία άλλη ημερομηνία. Ενώ τα ταξίδια μπορεί να είναι πιθανά, το ίδιο είναι και τα δώρα. ‘Ενα όμορφο δώρο μπορεί ενα σου φτιάξει την ημέρα.

Αιγόκερως

Χαλάρωσε και αφέσου, Αιγόκερε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό,  καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στον πρώτο δου οίκο, ο οποίος εστιάζει στον εαυτό μας. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο Αιγόκερως δεν θα επιθυμεί να κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο φέτος. Μέχρι το βράδυ οι αισθήσεις του Αιγόκερου μπορεί να έχουν πάρει φωτιά και θα μπορούσε να είναι μια νύχτα φτιαγμένη για έρωτα.

Υδροχόος

Όπως και ο Ζυγός, θα ωφεληθείς από το να περάσεις χρόνο με τους καλύτερους σου φίλους. Είναι πολύ πιθανό να βιώσει μια θετική επίδραση κυματισμού από αυτούς με τους οποίους συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση. Το αέρινο ζώδιό σου  μπορεί να ωφεληθεί περισσότερο με τη σύνδεση σε ένα απομονωμένο μέρος, στο σπίτι ή όπου σε οδηγεί η διαίσθηση σου.

Ιχθύς

Είναι μια ονειρική και ζεστή μέρα για τους Ιχθύες. Πιθανότατα θα έχεις σχέδια για αυτή τη νύχτα να πας κάπου που ήθελες εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως είναι ένα ιδιαίτερο εστιατόριο ή κάποια άλλη συναρπαστική εκδήλωση, κράτησε όμως αρκετό χώρο στη νύχτα σου για εκπλήξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: