Τα ζώδια της ημέρας (05/06)

Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα. Ατυχήματα και δολοπλοκίες σε έξαρση.

Elle 05 Ιουν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (05/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 5 Ιουνίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η μέρα δίνει ώθηση σε επιδιώξεις και εφαρμογή σχεδίων. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές δυνατότητες, ζητήστε την αρωγή των άλλων, διευθετήστε τις υποθέσεις σας και αν μπορείτε ταξιδέψτε.

Ταύρος

Ευαισθητοποιείται η συναισθηματική και οικονομική σας αίσθηση ασφαλείας. Στα ερωτικά σας η κατάσταση είναι λίγο ευμετάβλητη, ωστόσο είναι αρκετές οι ικανοποιήσεις που θα σας δοθούν.

Δίδυμοι

Κάποια γεγονότα σας κάνουν να νιώθετε μετέωροι και εκτεθειμένοι. Μην αφήνετε τον πανικό να κυριαρχήσει μέσα σας και αναπτύξτε όσο μπορείτε την διαλλακτικότητα.

Καρκίνος

Είναι εύκολο για τη ημέρα να σας βγάλει από το πρόγραμμα και από τη σειρά σας. Προνοήστε για αλλαγές στα οικονομικά και αισθηματικά σας ενδιαφέροντα.

Λέων

Η μέρα θα σας υποχρεώσει να κάνετε ένα πιο σύνθετο πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε αιτήματα άλλων και σε κοινωνικές ευθύνες που αναπτύσσονται ραγδαία.

Παρθένος

Ο Ερμής στον Ταύρο σας κάνει επιδέξιους και η Αφροδίτη στον Καρκίνο επιμελείται τον οικονομικό και ψυχολογικό σας εφοδιασμό. Είναι στο χέρι σας να ωφεληθείτε!

Ζυγός

Σήμερα προβλέπεται αύξηση της κοινωνικής δραστηριότητας και της οικονομικής κατανάλωσης. Φροντίστε να είναι ανώδυνα όλα για τα σχέδιά σας, τόσο τα άμεσα, όσο και τα μακρόπνοα.

Σκορπιός

Ο Ερμής από τον Ταύρο επηρεάζει την έκβαση χρόνιων πρακτικών προβλημάτων. Λειτουργήστε με σύνεση στα προσωπικά και αισθηματικά σας και αποφύγετε νέες περιπέτειες.

Τοξότης

Ενδιαφέρουσες οι μέρες που ακολουθούν από κοινωνικής πλευράς. Οι περισσότεροι θα απασχοληθείτε με τρέχουσες δραστηριότητες ενώ η ψυχολογία σας επηρεάζει θετικά και τα αισθηματικά σας.

Αιγόκερως

Η εποχή σας καλεί να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στο χώρο που κινείστε. Ωστόσο και παρά το ότι ο παράγοντας της τύχης είναι πιο αισθητός, δεν σας επιτρέπονται ακόμα ανοίγματα ή ρίσκα οικονομικά.

Υδροχόος

Οι μέρες αυτές έχουν μια έκβαση στον τομέα των κοινωνικών υποχρεώσεων. Και επειδή το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο, καλό θα είναι να διατηρηθείτε μέσα σε ένα σταθερό πρόγραμμα δράσης το οποίο θα εμπεριέχει διάφορες εναλλακτικές.

Ιχθύες

Χαρίστε στον εαυτό σας δράση και ψυχαγωγία. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν κάπου ωφέλιμα. Αποφύγετε να θίξετε πρώτοι ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: