Τα ζώδια της ημέρας (10/08)

Ήλιος παραλληλία με Κρόνο. Πρακτικές δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν καίρια για να καταλήξουν σε θετικά αποτελέσματα.

ELLE Team 10 Αυγ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (10/08)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 10 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Μην συζητάτε όταν είστε εκνευρισμένοι και μην κάνετε τίποτα που να μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή σε αντιθέσεις.

Ταύρος

Καλό θα ήταν να μην είστε απρόσεκτοι όταν οδηγείτε και να μην υπογράφετε τίποτα χωρίς να εξετάζετε προσεκτικά τους όρους.

Δίδυμοι

Οικονομικά μπορείτε να πετύχετε διευθετήσεις προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Καρκίνος

Επαγγελματικά παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν, οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι μετοχές σας ανεβαίνουν μαζί με τις ευθύνες σας.

Λέων

Οικονομικά και εργασία είναι τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν στο κλείσιμο αυτής της εβδομάδας. Φανείτε πρακτικοί εκτός από αισιόδοξοι.

Παρθένος

Στα αισθηματικά σας, σάς δίνονται ευκαιρίες να κινηθείτε, περισσότερο άνετα από προηγούμενες φορές. Αξιοποιήστε τις.

Ζυγός

Οργανώστε το χρόνο και τις δραστηριότητες σας έτσι ώστε να μην καταναλώνετε άσκοπα την ενέργεια που σας διακρίνει.

Σκορπιός

Μην ξεχνάτε ότι ένα προσωπικό σας ζήτημα έχει τεντωθεί τόσο επικίνδυνα που μπορεί να σπάσει. Ίσως όμως έτσι πάψει να υπάρχει.

Τοξότης

Αν βιάζεστε να αποκτήσετε την ελευθερία σας για να την χαρείτε δεν υπάρχει αντίρρηση. Αρκεί να έχετε υπολογίσει τις συνέπειες.

Αιγόκερως

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε κάποιον, περιμένετε να βελτιωθεί η κατάσταση με τα μέτρα ώστε να κρίνετε πιο σωστά για τη στάση σας.

Υδροχόος

Είστε το πιο στριμωγμένο ζώδιο καθώς οι σχέσεις σας βρίσκονται σε συνεχή αναταραχή και οι επιδιώξεις στον επαγγελματικό τομέα δεν έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ιχθύες

Η επιρροή μιας αντιπαράθεσης συνεχίζει να υπάρχει για εσάς και η καταβολή της προσπάθειας και του κόπου για να πετύχετε κάτι παραμένουν απαραίτητες.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: