Τα ζώδια της ημέρας (04/02)

Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό. Δύσκολη ημέρα για συνεργασίες και επιδιώξεις. Δυσάρεστες αποκαλύψεις για το ρόλο τρίτων προσώπων.

Elle 04 Φεβ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (04/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 04 Φεβρουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Ασχοληθείτε περισσότερο με τα χόμπι σας, τα φλερτ και τον έρωτα. Αναθεωρήστε τις σχέσεις σας ή κάποιες σημαντικές πλευρές της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια καλή προσπάθεια από μέρους σας να δημιουργήσετε μια ζεστή φιλική επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας φτιάξει τη διάθεση αυτή την θετική μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα αυτή σας δίνει μια καλή ευκαιρία να οργανωθείτε και να επιμεληθείτε τη φυσική και την ψυχική σας υγεία, ασχοληθείτε με την ανανέωση του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεχάστε για σήμερα τουλάχιστον τις διαφορές που σας χωρίζουν από το αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιο συνεργάτη σας και μην έρθετε σε αντίθεση μαζί τους.

ΛΕΩΝ
Έχετε ανάγκη από καθαρό μυαλό για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε θέματα είτε περιουσιακά είτε οικονομικά, που σας φέρνουν αντιμέτωπους με το περιβάλλον σας καθημερινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ιδέες που έχετε για την αναβάθμιση της ζωής σας είναι πολύ καλές και προχωρημένες. Κρατήστε τις όμως προς το παρόν για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ
Σημαντικές αλλαγές στη νοοτροπία σας για θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, έχουν αρχίσει να φαίνονται στον ορίζοντα με την είσοδο του Φεβρουαρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χαρείτε σήμερα Σάββατο ένα ευχάριστο βράδυ παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και ανταλλάξτε απόψεις πάνω σε θέματα που ενδιαφέρουν όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την ευκαιρία που σας δίνεται μέσα από ένα τυχαίο γεγονός, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να ψάξετε μέσα σας για βαθύτερες προσωπικές ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι πρώτες μέρες του Φεβρουάριου σας δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσετε εκ βάθρων τις υλικές και τις ηθικές αξίες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην ξεχνάτε πως όλα περνάνε και τα καλά και τα κακά, και οι δικοί σας άνθρωποι είναι εκεί για να σας το θυμίζουν. Ένα περαστικό γεγονός θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας κάνει να φερθείτε με πείσμα και εγωισμό σε συζητήσεις με τους δικούς σας. Βεβαίως, ίσως πίσω απ’ αυτό να κρύβεται η έντονη ανάγκη σας για ελευθερία.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: