Τα ζώδια της ημέρας (04/11)

Σελήνη σύνοδο με Δία και Ποσειδώνα. Διαταράσσεται η επιφανειακή ηρεμία στην καθημερινή ζωή.

Elle 04 Νοε. 22
Τα ζώδια της ημέρας (04/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 4 Νοεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Τώρα ήρθε η στιγμή να επιτύχετε την διεκπεραίωση ενός σημαντικού χρηματοοικονομικού σας θέματος. Δείξτε τόλμη και αποφασιστικότητα για να το πετύχετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Κινηθείτε με διακριτικότητα και εχεμύθεια για να προωθήσετε ζωτικά σας ζητήματα. Ισως κάποιες αποκαλύψεις να σας σοκάρουν αλλά θα αποβούν εις όφελός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μείνετε λίγο μόνοι σας. Αναζητήστε την χαλάρωση και την αυτοσυγκέντρωση τώρα. Προωθείστε κάποιες πνευματικές σας δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη σήμερα και σας φτιάχνει την διάθεση. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να αποβεί σημαντική στην πορεία.

ΛΕΩΝ
Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε διαλογισμό και να αφεθείτε στα όνειρά σας. Το ένστικτό σας είναι αλάνθαστο, και μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα φέρνει οικονομικές δυσκολίες και ίσως αναπάντεχες εξελίξεις. Η φήμη σας κινδυνεύει αν έχετε πρόσφατα κάνει λάθη στις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι σχέσεις σας ευνοούνται σημαντικά σήμερα. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο μπορεί να μπει στην ζωή σας με πολύ θετικές προεκτάσεις. Διαφυλάξτε όμως τα μυστικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσέξτε να είστε συνεπείς απέναντι στον Νόμο, καθώς κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σας εμπλέξουν σε περιπέτειες. Μην ταξιδεύετε σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κρίση σας λειτουργεί άψογα στην εργασία σας και μπορείτε να βασιστείτε στις ιδέες σας. Προωθήστε με γρήγορους ρυθμούς τα συμφέροντά σας, και φανείτε πιο δημιουργικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ελπίδες σας για το αύριο αναπτερώνονται και η διάθεσή σας βελτιώνεται αρκετά σήμερα. Αναζητήστε την παρέα ή την βοήθεια ενός καλού σας φίλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι άριστη και μπορείτε να διαχειριστείτε δύσκολα θέματα με υποδειγματικό τρόπο. Η καριέρα σας αρχίζει να σας απασχολεί πιο έντονα τώρα.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα, και μπορείτε πράγματι να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο, αν δουλέψετε με σοβαρότητα τώρα. Επιλύστε ένα οικονομικό σας πρόβλημα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: