Η Ariana Grande έγινε κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussauds στο Hollywood

Το πιο γνωστό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στον κόσμο, μόλις παρουσίασε το νέο ομοίωμα της Ariana Grande που βρίσκεται στο Hollywood, και είναι πράγματι ολόιδιο με τη διάσημη τραγουδίστρια, ακόμη και στο signature μειδίαμα του προσώπου της.

Elle 11 Μαΐ. 21
Η Ariana Grande έγινε κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussauds στο Hollywood
Cover Photo: Courtesy of Madame Tussauds Hollywood

Η Ariana Grande είναι μια από τους τελευταίους σταρ που έχει επιλέξει να “κάνει αθάνατους” το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds. Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, το μουσείο στο Hollywood, αποκάλυψε το νέο κέρινο ομοίωμα της τραγουσίστριας σε ένα rooftop party στο Roosevelt Hotel, δίνοντας στους fans την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και  να πιούν ένα ποτήρι σαμπάνια με την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Ariana Grande

Photo Source: Courtesy of Madame Tussauds Hollywood

Η κέρινη φιγούρα είναι ντυμένη με τακούνια πλατφόρμες με δύο δαντέλες και γυαλιστερή Oasis μαύρη δαντέλα, σε συνδυασμό με ένα μεγάλο λευκό μπόα με φτερά που πέφτει τους ώμους της, εμπνευσμένα από το outfit που φορούσε η Grande στο βίντεο κλιπ “Rule the World” μαζί με τον rapper 2 Chainz. Το ειδώλιο ποζάρει επίσης σε ένα ροζ σετ που θυμίζει το μουσικό βίντεο “7 Rings” με μια πυραμίδα από ποτήρια σαμπάνιας.

Το ομοίωμα της τραγουδίστριας μοιάζει τρομακτικά ρεαλιστικό, μιας και οι δημιουργοί έχουν συμπεριλάβει όλες τις λεπτομέρειες. Απο τα λακκάκια του προσώπου της ως τα τατουάζ της. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν το ομοίωμα στο δωμάτιο A-list μαζί με άλλους αστέρες του Hollywood στο μουσείο Madame Tussauds που βρίσκεται στη Hollywood Boulevard.

Όμως αυτό δεν είναι το πρώτο ομοίωμα της 27χρονης τραγουδίστριας. Το 2019 το μουσείο Madame Tussauds του Λονδίνου, αποκάλυψε την limited έκδοση κέρινου ομοιώματος εμπνευσμένη από το τραγούδι “Positions”, λέγοντας μάλιστα πως έκαναν εξαιρετική δουλειά ενώ οι fans παρατήρησαν πως τελικά ίσως και να μην ήταν τόσο μεγάλη η ομοιότητα. Η ίδια σχολίασε “Θέλω απλά να μιλήσουμε” ενώ ακόμη δεν έχει εκφέρει κάποιο σχόλιο για το νέο της ομοίωμα.

Ariana Grande

Photo Source: Courtesy of Madame Tussauds London

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: