Britney Spears – Sam Asghari: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ξένος Τύπος, ο σύζυγος της Britney Spears έκανε αίτηση διαζυγίου.

Elle 17 Αυγ. 23
Britney Spears – Sam Asghari: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Όσο κι αν πριν από λίγες εβδομάδες η Britney Spears και ο Sam Asghari διέψευσαν τις φήμες περί χωρισμού, εν τέλει το διάσημο ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό. Πριν από λίγες ώρες, ο ξένος Τύπος μετέδωσε πως ο σύζυγος της πριγκίπισσας της ποπ έκανε αίτηση διαζυγίου, με τους δυο τους να μένουν χωριστά εδώ καιρό. Μάλιστα, σύμφωνα με την Page Six, τα νομικά έγγραφα ανέφεραν πως η αιτία του διαζυγίου είναι η ασυμφωνία χαρακτήρων, με τον Asghari να δηλώνει ως ημέρα χωρισμού τους την 28η Ιουλίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους είχαν έναν μεγάλο καβγά, κατά τον οποίο ο Asghari κατηγόρησε τη Spears για μοιχεία, ωστόσο λίγο αργότερα οι ίδιοι εμφανίστηκαν στα social media αγαπημένοι. Τελικά, το παραμύθι τελείωσε έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, με τον σύζυγο της Britney Spears να παίρνει την απόφαση να κάνει το πρώτο βήμα προς τον χωρισμό.

Και ενώ είχε υπογραφεί ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο φυσικά ευνοούσε την πριγκίπισσα της ποπ, δεδομένου ότι εκείνη έπρεπε να προστατεύσει τη μεγάλη περιουσία της, ο Asghari ζητά επαναδιαπραγμάτευση με την Page Six να αναφέρει πως ο σύζυγός της είναι διατεθειμένος να αποκαλύψει μυστικά της Spears αν το αίτημά του δεν προχωρήσει. Ωστόσο, η Britney Spears φαίνεται να μην πτοείται, αφού προσέλαβε τη διάσημη δικηγόρο Laura Wasser, η οποία έχει ασχοληθεί με τα μεγαλύτερα celebrity διαζύγια, ενώ η πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram μοιάζει να δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται να αναλωθεί. Ειδικότερα, η ίδια μοιράστηκε με τους φαν της την επιθυμία της να αγοράσει ένα άλογο, ψάχνοντας ένα όνομα για εκείνο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 σε ένα βίντεο κλιπ της σταρ και από τότε φαίνεται πως ο Asghari ήταν το στήριγμά της. Εν τέλει, το 2021 οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν στην έπαυλη της Spears στην Καλιφόρνια, ενώπιον των Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton και Drew Barrymore.

Κεντρική φωτο: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT