Η Britney Spears είναι έγκυος ξανά!

Η Britney Spears περιμένει το τρίτο της παιδί από τον Sam Asghari. Έχει δύο ακόμα γιους, με τον πρώην σύζυγό της.

Elle 12 Απρ. 22
Η Britney Spears είναι έγκυος ξανά!
Photo by Christopher Polk/Getty Images for iHeartMedia

Συγχαρητήρια Britney! H θρυλική popstar περιμένει το τρίτο της παιδί. Η Britney Spears επιβεβαίωσε την είδηση ​​μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram, εξηγώντας ότι το ανακάλυψε σχεδόν τυχαία ενώ απολάμβανε τις διακοπές της στο Maui πάντα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, personal trainer και ηθοποιό, Sam Asghari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

«Έχασα πολλά κιλά για το ταξίδι μου στο Maui, και τελικά τα πήρα ξανά όλα», έγραψε μεταξύ άλλων η 40χρονη pop καλλιτέχνης, στολίζοντας την δημοσίευσή της με πολλά, ζωηρά emoji. Και συνεχίζει: «Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και, λοιπόν, περιμένω μωρό. Προφανώς δε θα βγαίνω τόσο εξαιτίας των paparazzi που με φωτογραφίζουν για να πάρουν λεφτά, όπως έχουν ήδη κάνει, δυστυχώς. Είναι δύσκολο γιατί την εποχή που ήμουν έγκυος και είχα περιγεννητική κατάθλιψη… Ήταν απαίσιο. Οι γυναίκες δεν το συζητούσαμε τότε. Κάποιοι το θεωρούσαν επικίνδυνο, αν μία γυναίκα παραπονιόταν έχοντας ένα παιδί μέσα της. Αλλά τώρα, οι γυναίκες μιλούν για αυτό κάθε μέρα. Ευτυχώς δεν αναγκαζόμαστε να κρατήσουμε αυτόν τον πόνο επτασφράγιστο μυστικό».

Η είδηση της εγκυμοσύνης της ενθουσίασε τους εκατομμύρια θαυμαστές της, οι οποίοι θυμούνται καλά την μακροχρόνια επιθυμία της Spears να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί. Θυμίζουμε πως έχει δύο γιους στην εφηβεία, τον Sean Preston, 16 ετών, και τον Jayden James, 15 ετών, με τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline.

Είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ήθελε να μεγαλώσει την οικογένεια της. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δικαστηρίων για την ανάκτηση της ελευθερίας της από την κηδεμονία του πατέρα της, είχε αναφέρει πως ο κηδεμόνας της δεν της είχε επιτρέψει να αφαιρέσει το αντισυλληπτικό σπιράλ για να μπορέσει να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί με τον τωρινό σύντροφό της.«Θέλω απλώς να παντρευτώ και να κάνω μωρό. Μου είπαν ότι τώρα, σε καθεστώς κηδεμονίας, δεν μπορώ ούτε να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT