“Η Γυναίκα Μέσα μου”: Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Britney Spears είναι πολλά παραπάνω από μία απλή αυτοβιογραφία

2 χρόνια μετά την "απελευθέρωσή" της από την κηδεμονία του πατέρα της, η διάσημη σταρ κατάφερε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να μιλήσει για πρώτη φορά χωρίς φίλτρα και μεσάζοντες στη νέα αυτοβιογραφία της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις AΘens Bookstore Publications.

Elle 20 Δεκ. 23
“Η Γυναίκα Μέσα μου”: Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Britney Spears είναι πολλά παραπάνω από μία απλή αυτοβιογραφία

Η Britney Spears θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ποπ είδωλα, κάτοχος πλατινένιων δίσκων και βραβείων Grammy, το πιο επιτυχημένο κορίτσι της γενιάς του, ένα από τα πιο επιδραστικά άτομα σύμφωνα με το περιοδικό TIME. Και όμως χρειάστηκε να περάσουν αρκετές δεκαετίες για να μπορέσει – για την ακρίβεια να της επιτραπεί- να βρει τη φωνή της  και να πει την ιστορία της για πρώτη φορά από τη δική της πλευρά. Η αυτοβιογραφία της “Η Γυναίκα Μέσα μου” που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από τις εκδόσεις AΘens Bookstore Publications και κατάφερε να γίνει best-seller μέσα σε λίγες ημέρες, μπορεί για τα ταμπλόιντ sites να ήταν μία τεράστια πηγή πληροφοριών, για την ίδια όμως ήταν η εξιλέωσή της.

Britney Spears

Το 2021 ήταν η χρονιά που η ίδια κατάφερε να ανακτήσει τη ζωή της, τερματίζοντας την επί 13 έτη κηδεμονία στην οποία την είχε υποβάλει ο πατέρας της και μία επιτροπή ειδικών, που είχαν κρίνει πως ήταν ανίκανη να παίρνει αποφάσεις για εκείνη.  Για πρώτη φόρα είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τη δική της πλευρά κατά την κατάθεσή της στο δικαστήριο, παίρνοντας μία γεύση από τη βάναυση πραγματικότητα που υφίστατο για καιρό. Λίγα χρόνια αργότερα και έχοντας πάρει ξανά τη ζωή της στα χέρια της, αποφάσισε να εξομολογηθεί όλα εκείνα που της συνέβησαν μέχρι να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα. Ελεύθερη. “Για δεκατρία χρόνια, μου απαγορευόταν να φάω ό,τι ήθελα, να οδηγήσω, να ξοδέψω τα λεφτά μου όπως ήθελα, να πιω αλκοόλ ή έστω καφέ […] Στα σαράντα μου, δοκιμάζω πράγματα σαν να είναι η πρώτη φορά. Αισθάνομαι ότι η γυναίκα μέσα μου είχε καταπιεστεί για πάρα πολύ καιρό”, αναφέρει σε ένα σημείο του βιβλίου της, δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως δεν είναι αυτονόητο εν έτει 2023 μία διάσημη, επιτυχημένη και δυναμική γυναίκα να μπορεί να εκφράσει αυτό που νιώθει.

Στην ουσία, η συγκινητική εξομολόγηση της σταρ που αποκαλύπτει για πρώτη φορά το απίστευτο ταξίδι της και τη δύναμη που βρίσκεται βαθιά μέσα της, είναι κάτι παραπάνω από μία συμβατική αυτοβιογραφία, καθώς υπογραμμίζει το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός μία γυναίκα να μπορεί να πει επιτέλους την ιστορία της, με τους δικούς της όρους.

Η αυτοβιογραφία της Britney Spears “Η Γυναίκα Μέσα μου”, κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου από την AΘens Bookstore Publications αποκλειστικά σε σκληρόδετη πολυτελή έκδοση με κουβερτούρα. Τη μετάφραση του βιβλίου έχουν κάνει η Χρύσσα Φραγκιαδάκη και ο Τάκης Δρεπανιώτης και την επιμέλεια η Όλια Αποστολοπούλου.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT