O Daniel Craig αποκτά το δικό του αστέρι στο Hall of Fame του Hollywood

Ο Daniel Craig θα τιμηθεί με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood ενόψει της έναρξης προβολής στις ΗΠΑ της νέας ταινίας του franchise του James Bond, «No Time To Die».

Elle 06 Οκτ. 21
O Daniel Craig αποκτά το δικό του αστέρι στο Hall of Fame του Hollywood
Cover photo: imdb

Ο Daniel Craig, είναι ο τέταρτος ηθοποιός της κινηματογραφικής σειράς που αποκτά αστέρι, μετά τους David Niven, Roger Moore και Pierce Brosnan. Ο Barry Nelson που υποδύθηκε επίσης τον James Bond σε τηλεοπτική ταινία έχει επίσης αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Η ταινία «No Time To Die» είναι η πέμπτη και τελευταία του franchise για τον Daniel Craig. Το αστέρι του θα είναι δίπλα σε εκείνο του Roger Moore.

Σε δήλωσή της η παραγωγός των τελετών στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, Anna Martinez ανέφερε: «Ο James Bond είναι πολιτιστικό είδωλο της Βρετανίας, όπως και ο Daniel Craig, ο άνθρωπος που τον υποδύθηκε σε πέντε ταινίες 007. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τοποθετούμε το μωσαϊκό με το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας δίπλα σε εκείνο ενός άλλου διάσημου ηθοποιού που υποδύθηκε επίσης τον πράκτορα 007, τον Roger Moore. Οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν όταν δουν ότι τα αστέρια τους βρίσκονται, όπως αρμόζει, στη λεωφόρο 7007 του Hollywood».

Διάβασε πότε θα πραγματοποιηθεί η τελετή στο real.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT