Η Emily Ratajkowski γέννησε και μας το ανακοίνωσε με την πιο τρυφερή φωτογραφία

H Emily Ratajkowski σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης δημοσίευε όμορφα στιγμιότυπα. Κάπως έτσι τώρα η 29χρόνη ηθοποιός μας ενημέρωσε για την γέννηση του γιου της.

Elle 10 Μαρ. 21
Η Emily Ratajkowski γέννησε και μας το ανακοίνωσε με την πιο τρυφερή φωτογραφία

H Emily Ratajkowski την Δευτέρα, 8 Μαρτίου, έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. H είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media, καθώς η εντυπωσιακή ηθοποιός λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η Emily Ratajkowski εμφανίζεται πιο εντυπωσιακή από ποτέ να θηλάζει το νεογέννητο μωρό της. «O Sylvester Apollo Bear ήρθε στο κόσμο κοντά μας. O Sly έφτασε στις 3/8/21 στο πιο σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο αγάπη πρωινό της ζωής μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας η νέα μανούλα και έτσι γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός .Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να  στείλουν τις ευχές τους και η ανάρτηση συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CMSeYaUssb1/

«Συγχαρητήρια γλυκιά οικογένεια», έγραψε το supermodel Bella Hadid,  ενώ η Sara Sampaio πρόσθεσε «Συγχαρητήρια». H Ashley Graham, η οποία γέννησε και η ίδια πρόσφατα το γιο της, ήταν και εκείνη ανάμεσα σε όσους έστειλαν τις ευχές τους. «Καλώς ήλθατε στον κόσμο Sly! [sic] »έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΕΤΑ:

Η Beyoncé και η Serena William στηρίζουν δημόσια τη Meghan Markle για το θάρρος της

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Μάθε όλα όσα μοιράστηκαν με την Oprah Winfrey στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη που έχουν δώσει ποτέ

Για την Irina Shayk η λέξη «συνεπιμέλεια» δεν έχει καμία αξία

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT