Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Μάθε όλα όσα μοιράστηκαν με την Oprah Winfrey στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη που έχουν δώσει ποτέ

Ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Μeghan Μarkle παραχώρησαν μια συνέντευξη που τάραξε τις ισορροπίες και τα δεδομένα. Το ζευγάρι με άκρως αποκαλυπτική διάθεση αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Elle 07 Μαρ. 21
Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Μάθε όλα όσα μοιράστηκαν με την Oprah Winfrey στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη που έχουν δώσει ποτέ

Η Meghan Markle μαζί με τον Πρίγκιπα Harry παραχώρησαν στην Oprah Winfrey μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή, η οποία προβλήθηκε στις ΗΠΑ την Κυριακή το βράδυ. Όλα όσα αναφέρθηκαν κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης μονοπώλησαν το ενδιαφέρον όλων και το ζευγάρι έχοντας ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση έθιξε πολλά ζητήματα. H Meghan Μarkle και ο Πρίγκιπας Harry αναφέρθηκαν στην νέα τους ζωή, στο φύλο του μωρού που περιμένουν, αλλά προχώρησαν και σε ενδότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αφού παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους. Αρχικά το ευτυχισμένο ζευγάρι ανακοίνωσε πως θα φέρουν στο κόσμο κοριτσάκι. Μάλιστα, τόνισαν πως δεν θέλουν τίποτα περισσότερο στη ζωή τους πέρα από τα δύο τους παιδιά και κάπως έτσι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους για το γεγονός.

Oι σχέσεις της Meghan με την Κate και την Βασίλισσα Ελισάβετ

Στην συνέχεια της συνέντευξης η Meghan Markle προχώρησε κάποιες αποκαλύψεις που τάραξαν τα νερά. Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την φημολογούμενη ρήξη της με την Kate Middleton .H Meghan ανέφερε πως η Δούκισσα του Cambridge ήταν εκείνη που λίγο πριν το γάμος της με τον πρίγκιπα Harry την έκανε να κλάψει, ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν καθώς όπως είπε της ζήτησε συγνώμη μαζί με ένα σημείωμα και ένα μπουκέτο λουλούδια. Μεταξύ των άλλων, όμως, η Meghan τόνισε πώς δυσκολεύτηκε αρκετά να ξεπεράσει αυτό το συμβάν καθώς είχε κατηγορηθεί για κάτι που δεν έχει κάνει τελικά η ίδια. Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρώτη γνωριμία που είχε με την Βασίλισσα Ελισάβετ. «Η Βασίλισσα ήταν πάντα υπέροχη για εμένα», είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν από τους πρώτους που γνώριζαν για τη σχέση της με το Harry. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ένα πολύτιμο δώρο που δέχτηκε από την Βασίλισσα Ελισάβετ. Συγκεκριμένα, η 94χρονή μονάρχης της είχε δωρίσει ένα σετ μαργαριταρένια σκουλαρίκια και ένα κόσμημα για το λαιμό, τα οποία φόρεσε στην πρώτη της κοινή εμφάνιση στο Cheshire το 2018.

Η ψυχολογία της και η εγκυμοσύνη στον Archie

Η Meghan Markle είπε πως πριν γεννηθεί ο μικρός Archie υπήρχαν έντονες ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του. Μάλιστα τόνισε πως ήδη, πριν την γέννησή του είχε αποφασιστεί ότι δεν θα έπαιρνε κάποιο τίτλο και έτσι δεν θα είχε την ασφάλεια που έπρεπε. Αυτό ήταν κάτι που την σόκαρε και την τρόμαζε. Με αφορμή αυτή της τη δήλωση η Opra την ρώτησε για το ποιος κρυβόταν πίσω από αυτά, αλλά η Μeghan δεν θέλησε να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες. «Νομίζω πως θα ήταν πολύ επιζήμιο γι’ αυτούς», τόνισε η ίδια. Η δήλωση που έσκασε σαν βόμβα κατά την διάρκεια της συνέντευξης ήταν η αποκάλυψη της ευάλωτης ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόταν η Meghan κατά την παραμονή της στο παλάτι. Η ίδια αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο είχε φτάσει σε σημείο να μην θέλει άλλο πια να ζει. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όπως είπε, είχε ζητήσει και ψυχολογική υποστήριξη αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ.

Η παραίτηση από τα Βασιλικά καθήκοντα

Όταν η Opra ρώτησε τον Πρίγκιπα Harry για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στην επίμαχη απόφαση,  η απάντηση ήταν ότι αυτό έγινε από την έλλειψη κατανόησης και σεβασμού. Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν η αποκάλυψη ότι ο Πρίγκιπας Charles είχε σταματήσει να απαντά στις κλήσεις του Harry μια ημέρα πριν την επίμαχη ανακοίνωση. Με αφορμή αυτό το σχόλιο η Opra ρώτησε για το πως είναι οι σχέσεις πατέρα και γιού σήμερα. «Χρειάζεται πολύ δουλειά», είπε χαρακτηριστικά εκείνος και τόνισε ότι αισθάνεται απογοητευμένος. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αγαπάει τον πατέρα του και ότι ο στόχος του είναι η αποκατάσταση της σχέσης τους. Μια ακόμα ερώτηση με πολύ ενδιαφέρον ήταν το τι θα γινόταν αν δεν είχε γνωρίσει την Meghan και αν οι αποφάσεις του θα ήταν οι ίδιες «Αισθανόμουν εγκλωβισμένος αλλά δεν το γνώριζα», είπε ο ίδιος ενώ τόνισε πως τους πρώτους μήνες της απόφασης του δεν λάμβανε χρήματα από την βασιλική οικογένεια. Η περιουσία που είχε από την μητέρα του Νταϊάνα ήταν αυτή που τον βοήθησε.

Η σχέση του Harry με τον William

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από την επαφή που έχουν τα δύο αδέρφια σήμερα, ο Πρίγκιπας Harry είπε ότι αγαπάει τον αδερφό του,  αλλά ανέφερε ότι πλέον βρίσκονται σε διαφορετικά μονοπάτια, γεγονός που είχε δηλώσει και στο παρελθόν.

Έχουν μετανιώσει για τις αποφάσεις τους;

O Πρίγκιπας Harry αποκάλυψε πως η εμφάνιση της Meghan στη ζωή του ήταν αυτό που τον έσωσε. Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο η σύζυγός του είπε: «Ο Harry με αυτή την απόφαση μου έσωσε την ζωή και έτσι έσωσε και την ζωή όλων μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜATA:

Χρυσές Σφαίρες: Ρεκόρ χαμηλής τηλεθέασης σημείωσαν τα φετινά βραβεία

Για την Irina Shayk η λέξη «συνεπιμέλεια» δεν έχει καμία αξία

Natalia Vodianova: Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ για τη σεξουαλική υγεία των γυναικών

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: