Η Beyoncé και η Serena William στηρίζουν δημόσια τη Meghan Markle για το θάρρος της

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan, ολοένα και περισσότεροι celebrities παίρνουν δημόσια θέση.

Elle 10 Μαρ. 21
Η Beyoncé και η Serena William στηρίζουν δημόσια τη Meghan Markle για το θάρρος της

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησαν o Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, την Κυριακή 7 Μαρτίου, στην Oprah Winfrey έχουν ανατραπεί όλα τα δεδομένα σχετικά με τις ισορροπίες της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, καθημερινά αναμένουμε να δούμε την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα καθώς και τις νέες εξελίξεις. Κάπως έτσι η βασίλισσα της pop, Beyoncé, υποστήριξε δημόσια την Meghan Markle για το θάρρος της. Συγκεκριμένα η super star μέσα από την ιστοσελίδα που διατηρεί δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την πρώην Δούκισσα του Sussex και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σ’ ευχαριστούμε Meghan για το θάρρος και την πρωτοβουλία σου. Αντλούμε όλοι μας δύναμη και εμπνεόμαστε από εσένα». To στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Beyonce ήταν από την πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King » και σύμφωνα με πηγές από το Enews! οι δύο τους δεν είχαν συναντηθεί ξανά. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως ήταν η αρχή για μια σχέση αλληλεγγύης.

Meghan Markle

Aξίζει να αναφερθεί ότι η Beyoncé δεν είναι η μόνη που στήριξε δημόσια την Meghan Markle. Και η θρυλική αθλήτρια του τένις, Serena Williams, έκανε μια ανάρτηση στα social media προκείμενου να στηρίξει και εκείνη δημόσια την Meghan. « Η ανιδιοτελής φίλη μου ζει την ζωή της και γίνεται παράδειγμα. Με μαθαίνει κάθε μέρα τι σημαίνει να είσαι πραγματικά ευγενής. Τα λόγια της αντικατοπτρίζουν τον πόνο και την σκληρότητα που έζησε. Γνωρίζω πρώτη από τον σεξισμό και το ρατσισμό και τα μέσα ενημέρωσης συνηθίζουν να κακολογούν τις γυναίκες και τους ανθρώπους για το χρώμα τους. Μας τσακίζουν και μας δαιμονοποιούν. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την υποχρέωση μας να αντισταθούμε στην κακία, στα ανυπόστατα κουτσομπολιά και αναρτήσεις των εφημερίδων. Οι επιπτώσεις στην ψυχική υγεία από την συστηματική καταπίεση και θυματοποίηση είναι καταστροφικά, οδηγούν σε απομόνωση που συχνά είναι θανατηφόρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Serena Williams.

https://www.instagram.com/p/CMJQ8uQnE0u/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το AW21 show της Chanel είναι ένα rock, parisian πάρτι

Χρυσές Σφαίρες: Ρεκόρ χαμηλής τηλεθέασης σημείωσαν τα φετινά βραβεία

Για την Irina Shayk η λέξη «συνεπιμέλεια» δεν έχει καμία αξία

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: