Natalie Portman: Η απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Οι celebrities πολλές φόρες έρχονται αντιμέτωποι με αναληθή δημοσιεύματα. Έτσι, κάτι ανάλογο αντιμετώπισε και πρόσφατα η Natalie Portman, η οποία έσπευσε να δώσει την απάντηση της στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Elle 09 Φεβ. 21
Natalie Portman: Η απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η δημοσιότητα χωρίς αμφιβολία μπορεί να έχει πολλά προνόμια, ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα και αυτό είναι κάτι που οι αγαπημένοι μας celebrities το  γνωρίζουν πολύ καλά. Κατά καιρούς ψεύτικες ειδήσεις φθάνουν στο φως της δημοσιότητας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί εύκολα. Κάτι ανάλογα, λοιπόν,  φαίνεται πως βίωσε πρόσφατα και η Natalie Portman, για την οποία κυκλοφόρησαν ψεύτικες φήμες που την ήθελαν έγκυο. Η γνωστή ηθοποιός αντέδρασε και μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δώσει την απάντησή της. «Γειά, δεν είμαι σε καμία περίπτωση έγκυος, αλλά προφανώς είναι θεμιτό ακόμα, εν έτη 2021, οποιοσδήποτε να μπορεί να κάνει εικασίες και να σχολιάζει το σώμα μιας γυναίκας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Natalie Portman με ένα Instrory που δημοσίευσε.

https://www.instagram.com/p/CIPASJYDEDH/

Στο παρελθόν η ηθοποιός είχε αναφερθεί ξανά δημόσια σε ένα περιστατικό που την έχει κάνει να νιώσει ανασφάλεια για τον εαυτό της κατά την διάρκεια της καριέρας της. Συγκεκριμένα, η ίδια είχε αναφερθεί στα πρώτα βήματα που έκανε στην υποκριτική  και στη συμμετοχή της στις ταινίες The Professional (1994) και Beautiful Girls (1996). « Σίγουρα γνώριζα το γεγονός ότι απεικονιζόμουν ως η φιγούρα μιας λολίτας.Tο να πρέπει να βγάλεις την σεξουαλικότητα σου ως παιδί με έκανε να απομακρυνθώ από την δικιά μου σεξουαλικότητα και με έκανε να σκέφτομαι ότι για να είμαι ασφαλής πρέπει να είμαι πολύ συντηρητική, σοβαρή για να με σέβονται και να μην με κοιτάζουν περίεργα», είχε δήλωσε χαρακτηριστικά η Natalie Portman στο Armchair Expert podcast θέλοντας να τονίσει με αυτό το τρόπο το πόσο εκτιθέμενη ένιωσε ως παιδί όταν ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

George Clooney & Amal Alamuddin: Ποια είναι η σκέψη πίσω από τα ονόματα των παιδιών τους;

Naomi Watts: Αυτό είναι το μυστικό της για σφριγηλό δέρμα (και κορμί!)

Η Hailey Bieber λανσάρει το δικό της skincare brand;

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT