Η Kylie Jenner είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Μια πηγή έριξε λίγο φως στο πώς η Kylie Jenner και ο Travis Scott σχεδιάζουν τη ζωή ως τετραμελής οικογένεια. "Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους", είπε χαρακτηριστικά ένα άτομο από το στενό οικογενειακό τους κύκλο.

Elle 23 Αυγ. 21
Η Kylie Jenner είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott παραλίγο να μας ξεγελάσουν.

Αλλά με τέτοια υπέροχα νέα, φαίνεται ότι ήταν θέμα χρόνου να μάθουν όλοι ότι το πρόσωπο πίσω από το Kylie Cosmetics brand περιμένει το δεύτερο μωρό της με τον ράπερ Travis Scott. Σύμφωνα με πηγή κοντά στο show Keeping Up With the Kardashians, η Kylie και ο Travis «δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους και το είπαν στην οικογένεια και τους στενούς φίλους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι».

«Είναι απόλυτα χαρούμενοι και ανυπομονούν να διευρύνουν την οικογένειά τους», λέει η πηγή. “Αγαπούν την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και αυτά τα νέα τους ενθουσιάζουν και τους δύο”. Όσο για το πώς οι αγαπημένοι τους πήραν την είδηση, η πηγή λέει: “Και οι δύο οικογένειές τους ήταν υποστηρικτικές και όλοι είναι ενθουσιασμένοι γι ‘αυτούς”. Ο Travis και η Kylie δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει δημόσια την εγκυμοσύνη.

Εν τω μεταξύ, η πηγή μοιράζεται ότι η Kylie και ο Travis προετοιμάζονται ήδη για την άφιξη του αδερφού ή της αδελφής της Stormi Webster. Η Kylie Jenner «αγοράζει ήδη πράγματα και ονειρεύεται πώς θα μοιάζει το παιδικό δωμάτιο».

Μια δεύτερη πηγή κοντά στην 24χρονη προσθέτει: “Βασικά είναι ήδη έτοιμη και χρησιμοποιεί πολλά από αυτά που έχει.” Η ίδια πηγή σημειώνει ότι το μωρό θα ζήσει με την Kylie και τη Stormi στην έπαυλή τους στο Beverly Hills, αν και σκοπεύουν να συγκεντρωθούν στο σπίτι του Travis, όπως κάνουν ήδη ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Όπως μοιράζεται η πρώτη πηγή, “ο Travis συμμετέχει πολύ στα οικογενειακά θέματα και τα πράγματα μεταξύ τους είναι υπέροχα.”

“Τα πηγαίνουν πολύ καλά και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί”, μοιράζεται η δεύτερη πηγή, προσθέτοντας ότι “δουλεύουν τη σχέση τους εδώ και μήνες”. Συνολικά, ο πρώτος άνθρωπος λέει ότι η Kylie είναι σε μια κατάσταση baby bliss. «Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπά περισσότερο από το να είναι μαμά», μοιράζονται. «Το να μπορεί να χαρίσει ένα αδερφάκι στη Stormi είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Φαίνεται ότι η ζωή της Kylie είναι απόδειξη ότι μπορείτε να τα έχετε όλα, ειδικά μετά την κυκλοφορία της συλλογής γενεθλίων της Kylie Cosmetics και την άφιξη της σειράς Kylie Swim. Ανακοίνωσε τη νέα της επιχειρηματική επιχείρηση στις 17 Αυγούστου, μοιράζοντας φωτογραφίες της να αθλείται σε ένα κομψό μονοκίνι. Οι φωτογραφίες σχεδόν είχαν πείσει τους θαυμαστές ότι οι φήμες περί εγκυμοσύνης ήταν απλώς ένα αποκύημα της φαντασίας τους, αλλά οι σούπερ κακοί που παρακολουθούσαν τα social media είδαν κάτι.

Το επόμενο βήμα; Να ανακαλύψουμε και το όνομα που θα επιλέξουν για το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Όπως ένα άτομο εικάζει με χιουμοριστική διάθεση στο Twitter, “Αν η Kylie και ο Travis ονόμασαν το πρώτο τους παιδί Stormi, αυτό σημαίνει ότι ονομάζουν το δεύτερο παιδί τους Weather …”.

Μπορούμε μόνο να περιμένουμε για να μάθουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT