“I’m Just Ken”: Ο Ryan Gosling ξεσήκωσε το κοινό με την ξεχωριστή ερμηνεία του στα Oscars

Το βίντεο που ζει rent-free στο μυαλό μας.

Elle 11 Μαρ. 24
“I’m Just Ken”: Ο Ryan Gosling ξεσήκωσε το κοινό με την ξεχωριστή ερμηνεία του στα Oscars

Ο Ryan Gosling μπορεί να κάνει τα πάντα. Τραγουδάει, χορεύει, ερμηνεύει και όλα αυτά χωρίς να χάνει το coolness του όπως απέδειξε η πρόσφατη ερμηνεία του στην τελετή των Oscars. Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή της 96ης τελετής απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου παραδίδοντας μία “performance” που θα μείνει στην ιστορία.

Με hot pink σύνολο για να τιμήσει την ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε, “Barbie”, ο Ryan Gosling τραγούδησε live την επιτυχία του “I’m Just Ken”, που ήταν υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερου Soundtrack. Με σκηνικό και ένα team χορευτών που θύμιζε το act της Marilyn Monroe στο Men Prefer Blondes, ο Gosling έδωσε τον καλύτερό του εαυτού, ξεσηκώνοντας το κοινό των Oscars.

‘Εχοντας στο πλευρό του τον δημιουργό του κομματιού Mark Ronson, αλλά και τον Slash των Guns ‘n’ Roses, όπως και τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία Ncuti Gatwa, Simu Liu και Kingsley, ο Ryan Gosling έβγαλε όλο το “kenergy” του, καταφέρνοντας να αναδειχθεί νικητής στις καρδιές μας.

Δες την ερμηνεία του Ryan Gosling στη σκηνή των Oscars

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by art8amby (@art8amby)

Κεντρική φωτογραφία: A.M.P.A.S.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT