Oscars 2024: Τα highlights της τελετής απονομής που πρέπει να δεις

Οι στιγμές στη βραδιά των Oscars που έγιναν viral.

Elle 11 Μαρ. 24
Oscars 2024: Τα highlights της τελετής απονομής που πρέπει να δεις

Άλλη μία τελετή απονομής των Oscars κύλησε ομαλά, με τους A-list του Hollywood να συγκεντρώνονται στο Dolby Theatre στο Ovation Hollywood για να γιορτάσουν την αγάπη τους για τον κινηματογράφο, αναδεικνύοντας τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς που μας πέρασε και τους ταλαντούχους συντελεστές πίσω από αυτές. Ωστόσο, όπως κάθε τέτοια εκδήλωση πάντα έχει τα απρόοπτα, τις αστείες στιγμές, τα viral στιγμιότυπα, τις εκπλήξεις και τα συγκινητικά κομμάτια. Εμείς συγκεντρώσαμε τις στιγμές από την τελετή απονομής των Oscars που ίσως έχασες και αξίζει να δεις.

Η τούμπα της Liza Koshy

Μπορεί οι διάσημοι στο κόκκινο χαλί να βγαίνουν πάντα αψεγάδιαστοι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν συμβαίνουν και απρόοπτα. Η ηθοποιός περπατώντας προς τους φωτογράφους γλίστρησε και έπεσε, όμως κατάφερε να μη χάσει την ψυχραιμία της και το χιούμορ της.

Η εγκυμοσύνη της Vanessa Hudgens

Από τις πρώτες εκπλήξεις της βραδιάς, η ηθοποιός Vanessa Hudgens ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά στους φωτογράφους.

oscars

Το plus one του Bradley Cooper

Για ακόμα μία φορά, ο Bradley Cooper δεν μας απογοήτευσε, αφού συνοδεύτηκε ξανά στην τελετή από τη μητέρα του, Gloria Campano – μία συνήθεια που έχει γίνει η αγαπημένη μας.

oscars

Η ερμηνεία του Ryan Gosling

Αν μέχρι τώρα δεν δήλωνες φαν του Ryan Gosling, ίσως η ερμηνεία του στη σκηνή των Oscars να σου αλλάξει τη γνώμη.

ryan_gosling_elle_gr

A.M.P.A.S

Η “censored” εμφάνιση του John Cena

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει το βραβείο καλύτερου κοστουμιού, ωστόσο επειδή ίσως να ένιωσε πως δεν έχει κάτι αρκετά εντυπωσιακό να φορέσει, παρουσίασε την κατηγορία γυμνός.

oscars

Το standing ovation στους “αφανείς ήρωες”

Μπορεί τα βραβεία των Oscars να αναδεικνύουν συνήθως τους ήδη διάσημους καλλιτέχνες, ωστόσο φέτος ο προβολέας γύρισε και στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, με το κοινό να χειροκροτά όλους εκείνους που άντεξαν χωρίς να λυγίσουν στις 148 ημέρες της τεράστιας απεργίας που έλαβε χώρα πριν από λίγο καιρό στο Hollywood. Δες το παρακάτω στο τέλος του μονολόγου του Jimmy Kimmel.

Το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ

Ανάμεσα στις συγκινητικές στιγμές, εκείνη που ξεχωρίζουμε ήταν αναμφίβολα της απονομής στον Ουκρανό σκηνοθέτη Mstyslav Chernov για το ντοκιμαντέρ “20 days in Mariupol” που συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο στα social media. Δες την εδώ.

oscars

 

Φωτογραφίες: A.M.P.A.S.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT