Jennifer Lopez: Με αυτές τις θετικές σκέψεις ανεβάζει την ψυχολογία της

H Jennifer Lopez συνηθίζει να δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, με την τελευταία της ανάρτηση έκανε την διαφορά

HELLO.gr 01 Απρ. 21
Jennifer Lopez: Με αυτές τις θετικές σκέψεις ανεβάζει την ψυχολογία της

H Jennifer Lopez είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσα  από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Κάπως, έτσι, έχουμε δει αρκετές φορές τη λατίνα τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της γυμναστικής της ή όταν βρίσκεται στην παραλία, φορώντας πάντα μικροσκοπικά μπικίνι. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Jennifer Lopez έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, καθώς αποφάσισε να δημοσιεύσει κάτι εμψυχωτικό για τους θαυμαστές της.

Jennifer Lopez

Συγκεκριμένα, η 51χρονη τραγουδίστρια την Δευτέρα μοιράστηκε ένα μέρος της συζήτησης που είχε με την Oprah Winfrey, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, σχετικά με το πως μπορείς να βλέπεις θετικά τη ζωή και να αγαπάς τον εαυτό σου. Η ηθοποιός έγραψε πάνω από το post #MondayMotivation, θέλοντας να επισημάνει τον εμψυχωτικό χαρακτήρα του post.

Η Jennifer Lopez,που πρωταγωνιστεί στην ταινία που γυρίζεται αυτή την περίοδο στην Δομινικανή Δημοκρατία ’Shotgun Wedding’ , φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή της, παρά τις πρόσφατες φήμες σχετικά με τον χωρισμό της από τον Alex Rodrigue και προσπαθεί να παρακινήσει και τους θαυμαστές της να κάνουν το ίδιο.

Μάθε πως η Jennifer Lopez ανεβάζει την ψυχολογία της στο HELLO.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT