Justin Bieber: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκοτεινό παρελθόν του

Αρκετά συχνά μέσα από τα social media τους οι celebrities μοιράζονται με το ευρύ κοινό τις σκέψεις και τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι ανάλογο έκανε πρόσφατα και ο Justin Bieber, ο οποίος με μια φωτογραφία αναφέρθηκε σε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία της ζωής του.

Elle 25 Ιαν. 21
Justin Bieber: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκοτεινό παρελθόν του

Πολλές φορές στο φως της δημοσιότητας έρχονται και σκοτεινές ιστορίες των αγαπημένων μας celebrities. Κάτι ανάλογο έγινε και πριν 7 χρόνια όταν η είδηση για τη σύλληψη του Justin Bieber έγινε γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο, προκαλώντας αναστάτωση στους αμέτρητους fans του. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε συλληφθεί να οδηγεί στο Μαϊάμι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και φαρμάκων. Μάλιστα, είχε ληγμένο δίπλωμα οδήγησης και είχε αντισταθεί στην σύλληψη του δυσχεραίνοντας την θέση του ακόμα περισσότερο. Ο Justin Bieber πλέον έχοντας γυρίσει νέα σελίδα στην ζωή του έκανε μια ανάρτηση στο Istagram και αναφέρθηκε στην πιο δυσάρεστη εποχή που έχει βιώσει ως τώρα: «Πριν από επτά χρόνια είχα συλληφθεί, δεν ήταν η καλύτερή μου στιγμή. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη την στιγμή της ζωής μου. Πονούσα, ήμουν δυστυχισμένος, μπερδεμένος, παρεξηγημένος και θυμωμένος με τον Θεό. Επίσης, φορούσα πολλά πέτσινα κομμάτια για κάποιον που ζει στο Μαϊάμι. Όλα αυτά τα αναφέρω για να πω ότι ο Θεός με έφερε σε έναν μακρύ δρόμο. Από τότε μέχρι σήμερα έχω συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα. Ο Θεός ήταν και τότε κοντά μου όπως και σήμερα. Η προτροπή μου σε σας είναι να αφήσετε το παρελθόν να σας θυμίζει πόσο μακριά σας έφτασε ο Θεός. Μην αφήνετε την ντροπή να καταστρέψει το σήμερα, αφήστε τη συγχώρεση του Ιησού να αναλάβει τη ζωή σας και δείτε τη ζωή σας να ανθίζει σε όλα αυτά για τα οποία ο Θεός σας έφτιαξε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο γνωστός τραγουδιστής θέλοντας να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσους βρίσκονται σε μια ανάλογη δύσκολη θέση.

https://www.instagram.com/p/CKZnd17nzOS/

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Justin Bieber  μέσα από ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ,«Justin Bieber: Seasons»,  που είχε προβληθεί στο Youtube, είχε αναφερθεί ξανά στον εθισμό που είχε σε ουσίες. Συγκεκριμένα, ίδιος είχε αποκαλύψει ότι άρχισε τη χρήση μαριχουάνας σε ηλικία περίπου 13 ετών, τότε που μόλις είχε ξεκινήσει την καριέρα του. Επιπλέον  είχε αναφέρει ότι πολύ σύντομα, προχώρησε στη χρήση και άλλων ουσιών όπως έκσταση, χάπια και αλκοόλ. Πλέον ο ίδιος φαίνεται να είχε αποστασιοποιηθεί από όλα αυτά και αυτό είναι κάτι που δίνει μεγάλη χαρά σε όσους των «ακολουθούν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η throwback φωτογραφία που δημοσίευσε η Victoria Beckham μας «γύρισε» πίσω στην επoχή των Spice Girls

Η Gigi Hadid ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της

Vanessa Bryant: Οι αναρτήσεις της με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της μας συγκινούν πολύ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: