Η κόρη της Kate Winslet, Mia Threapleton, ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της

Η κόρη της Kate Winslet, Mia Threapleton, την οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Jim, άρχισε την καριέρα της στο χώρο του κινηματογράφου χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιά είναι η διάσημη μαμά της.

Elle 21 Απρ. 21
Η κόρη της Kate Winslet, Mia Threapleton, ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της

Η κόρη της Kate Winslet ακολουθεί σιγά-σιγά τα βήματα της μαμάς της. Η 45χρονή διάσημη ηθοποίος, αποκάλυψε διακριτικά πως η 20χρονη κόρη της Mia άρχισε την δική της πορεία στην ηθοποιία χωρίς να το καταλάβει κανείς αφού έχει το επώνυμο το πατέρα της.

Η Mia είναι η κόρη της Kate Winslet από το γάμο της με τον  Jim Threapleton. Γνωρίστηκαν στο set της ταινίας Hideous Kinky και παντρεύτηκαν το 1998. Χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα, το 2001, όταν η Mia ήταν μόλις 1 έτους.

https://www.instagram.com/p/BWLOTFdFH2V/

«Είναι 20 ετών και ήδη παίζει στη μεγάλη οθόνη», δήλωσε η Winslet στη Lorraine Kelly στην εκπομπή της πρόσφατα. «Είναι τώρα στην Τσεχία όπου και ξεκινά μια νέα τηλεοπτική σειρά.»

Kate Winslet

Στιγμιότυπο από την ταινία Shadows (2020)

«Νομίζω ότι ήξερα ότι κάτι τέτοιο ερχόταν, πάντα το υποπτευόμουν», είπε η Winslet για την Mia που ακολουθεί τα χνάρια της. «Mετά πριν από λίγα χρόνια γύρισε και μου το είπε,” Θα ήθελα να το δοκιμάσω.”»

Με διαφορετικό επώνυμο, η Winslet είπε ότι η σύνδεση του Threapleton στο Χόλιγουντ δεν εντοπίστηκε και προσγειώθηκε τον πρώτο της ρόλο μόνη της.

https://www.instagram.com/p/CNZFu0unBWV/

Η Threapleton έχει ήδη πρωταγωνιστήσει στην ταινία Shadows το 2020. «Αυτό που είναι υπέροχο για τη Mia είναι ότι έχει διαφορετικό επώνυμο και έτσι οι άνθρωποι που την προσέλαβαν και την επέλεξαν δεν ήξεραν ότι ήταν η κόρη μου και αυτό έπεξε πολύ σημαντικό ρόλο στην αυτοεκτίμησή της, φυσικά», πρόσθεσε η Kate Winslet.

Λίγο μετά το διαζύγιό της με τον πατέρα της Mia, η Kate Winslet παντρεύτηκε ξανά  τον σκηνοθέτη του blockbuster American Beauty, Sam Mendes το 2003. Απέκτησε έναν γιο τον Joe -τώρα 17 ετών- ενώ χώρισε ξανά το 2011. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Edward Abel Smith, με τον οποίο έχει επίσης έναν γιο, τον Bear, 7 ετών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT