Τι κάνει ο Kit Harington μετά το Game of Thrones;

Όσοι είχαν αγαπήσει το Game of Thrones σίγουρα δε μπορούν εύκολα να ξεχάσουν το γοητευτικότατο John Snow, ή στην πραγματική ζωή τον Kit Harington. Προσφάτως έγινε μπαμπάς και μίλησε για την πατρότητα σε μια σπάνια συνέντευξή του!

Elle 05 Αυγ. 21
Τι κάνει ο Kit Harington μετά το Game of Thrones;
Cover photo: @kitharingtonig

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones Kit Harington και Rose Leslie καλωσόρισαν πρόσφατα το πρώτο τους παιδί που μια μέρα θα κυβερνήσει τον Βορρά και προτιμούν να κρατούν την οικογενειακή τους ζωή αρκετά ιδιωτική. Όμως, ο Kit μίλησε για την εμπειρία της πατρότητας σε μια συνέντευξη στο Access Hollywood, λέγοντας «Σου λένε και δεν σου λένε [για την πατρότητα]. Όλοι λένε: “Κοίτα, είναι μεγάλο, αυτό που πρόκειται να περάσεις είναι μεγάλο.” Δεν έχεις απολύτως κανέναν τρόπο να γνωρίζεις πως θα είναι, μέχρι να σου  συμβεί. Στη συνέχεια, αυτό που σε εκπλήσσει είναι όταν συνειδητοποιείς πως, “Ω, αυτό συνεχίζεται για πάντα” και ποτέ δεν παίρνεις διάλειμμα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Leslie (@roseleslieharington)

Ο Kit πρόσθεσε: «Κάθε μέρα, ξυπνάω και φροντίζω αυτόν τον μικρό άνθρωπο και τώρα είμαστε μέρος μιας μονάδας μαζί. Νομίζω ότι αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο για την πατρότητα είναι ότι είστε πλέον μια μονάδα, οι τρεις σας, και αυτό είναι μια εντελώς νέα δυναμική που πρέπει να βρείτε. Βρίσκω σχεδόν καθημερινά καθώς μεγαλώνει και αλλάζει, πώς αλλάζω κι εγώ μαζί του. Είναι ένα πραγματικά όμορφο συναίσθημα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Leslie (@roseleslieharington)

Ο Kit και η Rose – που έβγαιναν από το 2012 όταν συναντήθηκαν στα γυρίσματα του Game of Thrones, – καλωσόρισαν τον γιο τους τον Φεβρουάριο, με τον εκπρόσωπο του Kit να λέει ότι είναι “πολύ πολύ χαρούμενοι!” Η Ρόουζ είχε επιβεβαιώσει προηγουμένως ότι ήταν έγκυος τον Οκτώβριο του 2020, λέγοντας στη The New York Post, “Είμαι ενθουσιασμένη που περιμένω και ανυπομονώ να συναντήσω το νέο μέλος της οικογένειάς μας!”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT