Η Hailey Bieber λανσάρει το δικό της skincare brand;

Άλλη μια αγαπημένη celebrity αναμένεται να κάνει δυναμική είσοδο στην βιομηχανία της ομορφιάς. Ο λόγος αυτή τη φορά για την Hailey Bieber, η οποία όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομά θα λανσάρει την δικιά της εταιρία καλλυντικών.

Elle 04 Φεβ. 21
Η Hailey Bieber λανσάρει το δικό της skincare brand;

Κατά καιρούς πολλές αγαπημένες celebrities, όπως η Rihanna και η Jennifer Lopez, δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην παγκόσμια βιομηχανία της ομορφιάς. Φαίνεται πως τώρα έφτασε κι η στιγμή της Hailey Bieber, η οποία αποφάσισε να δημιουργήσει την δικιά της σειρά καλλυντικών με τo όνομα «Rdode». Το εν λόγω brand name δεν αποτελεί καθόλου τυχαία επιλογή καθώς αυτό είναι το μεσαίο όνομα του top model.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν γίνει γνώστες από το TMZ , η σύζυγος του Justin Bieber έχει ήδη κατοχυρώσει εμπορικά το όνομα της επερχόμενης εταιρίας της, ενώ έχει δημιουργήσει και λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος ακολουθείτε αυτή την στιγμή από 14,7 K. followers.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hailey Bieber και στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να λανσάρει την δικιά της εταιρία καλλυντικών. Συγκεκριμένα, το 2019 είχε ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να δημιουργήσει το δικό της skincare brand με το όνομα «Bieber Beauty», ωστόσο, αυτό το επιχειρηματικό της πλάνο δεν προχώρησε. Ποια ήταν η αιτία; Ο σύζυγός της, Justin,  είχε κατοχυρώσει και ο ίδιος παρόμοιο brand name και έτσι η Hailey Bieber δεν κατάφερε να προχώρησε τις διαδικασίες. Αυτό, όμως, φαίνεται πως δεν την πτόησε αφού όπως όλα δείχνουν τώρα βρήκε την λύση για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Hailey Bieber σχετικά με την επερχόμενη εταιρία καλλυντικών της, ωστόσο, εμείς ανυπομονούμε να γνωρίσουμε το νέο beuaty brand γιατί η ίδια έχει αποτελέσει πολλές φορές πρότυπο για την skincare ρουτίνα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

8 υπέροχα μανικιούρ για όσες έχουν βαρεθεί την μονοχρωμία

Έτσι θα αποχαιρετήσεις μια για πάντα την ακμή

Μακριές Αφέλειες: Όσα πρέπει να ξέρεις πριν υιοθετήσεις το απόλυτο hair trend

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT