Πρίγκιπας William & Kate Middleton: Αυτή είναι η μυστική εξοχική κατοικία τους

Ο Πρίγκιπας William και η Δούκισσα Kate Middleton διαθέτουν τα πιοεντυπωσιακά σπίτια. Κάπως έτσι εμείς μάθαμε κάθε λεπτομέρεια από το εσωτερικό της μυστικής εξοχικής τους κατοικίας.

HELLO.gr 04 Ιουν. 21
Πρίγκιπας William & Kate Middleton: Αυτή είναι η μυστική εξοχική κατοικία τους

Ο Tam-Na-Ghar αποτελεί τον κρυφό παράδεισο που διαθέτει ο Πρίγκιπας William και η Κate Middleton, στο οποίο απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές με τα τρία παιδιά τους, Πριγκίπισσα Σάρλοτ, Πρίγκιπα Τζορτζ και Πρίγκιπα Λούις.

Η τρίτη βασιλική κατοικία του Δούκα και της Δούκισσα του Cambridge μπορεί να είναι λιγότερο γνωστή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο εντυπωσιακή. Το εν λόγω εξοχικό είναι τόσο ιδιωτικό, που δεν έχουν κυκλοφορήσει εικόνες από το εσωτερικό του, όμως συγκεντρώσαμε όσα μπορούσαμε να μάθουμε γι’ αυτό.

Το Tam-Na-Ghar ήταν ένα δώρο προς τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ από την προγιαγιά του λίγο πριν φύγει από τη ζωή το 2002, και βρίσκεται στο κοντά στο Brikhall του κτήματος Balmoral, κατοικία του Πρίγκιπα Καρόλου και της Δούκισσας Καμίλα. Μάλιστα, οι δυο τους επισκέπτονταν το εξοχικό αυτό από τότε που σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Αντρέα, ενώ είχαν εκμυστηρευτεί στους φίλους τους ότι έχουν ζήσει πολύ ωραίες στιγμές εκεί.

Ακόμη, το 2019 έμειναν εκεί με τα παιδιά τους στο πλαίσιο των καλοκαιρινών τους διακοπών στη Σκωτία.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για την εξοχική κατοικία του Πρίγκιπα William & Kate Middleton στο HELLO.gr

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT