H Rihanna είναι (και επίσημα!) δισεκατομμυριούχος

Εκτός απο την πιο εύπορη τραγουδίστρια στη βιομηχανία,η Rihanna έιναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Elle 16 Αυγ. 21
H Rihanna είναι (και επίσημα!) δισεκατομμυριούχος

Συγχαρητήρια στη Rihanna, η οποία έχει αναγνωριστεί επίσημα ως δισεκατομμυριούχος από το Forbes. Το περιοδικό ανακοίνωσε την Τετάρτη (4 Αυγούστου) ότι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, η net αξία της αγγίζει τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή η καθαρή αξία καθιστά την 33χρονη την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό στον κόσμο και τη δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα ψυχαγωγό στον κόσμο, μία θέση πίσω από την Oprah Winfrey.

Ωστόσο, παρά τα οκτώ άλμπουμ που έχει βγάλει η Rihanna όλα αυτά τα χρόνια (και το εν εξελίξει R9 που οι οπαδοί περιμένουν απεγνωσμένα), δεν είναι η μουσική που ευθύνεται για την περιουσία της.

Το Forbes εκτιμά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κερδών της (1,4 δισεκατομμύρια δολάρια) προέρχεται από το 50% της συμμετοχής της στη σειρά μακιγιάζ, μαλλιών και περιποίησης δέρματος, Fenty Beauty και αποδίδει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της μάρκας στην βασική της αξία να μην αποκλείει κανένα κοινωνικό σύνολο. Το άλλο μισό της Fenty Beauty ανήκει στην ομάδα καταναλωτών πολυτελείας LVMH, στην οποία διοικεί ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Bernard Arnault.

Άλλες πηγές εισοδήματος προέρχονται από τη μουσική και την υποκριτική της καριέρα, καθώς και το μερίδιό της στη σειρά εσωρούχων Savage X Fenty που εκτιμά το Forbes ότι συνεισφέρει στο 30%.   Τα τελευταία χρόνια, καθώς η επιχειρηματική αυτοκρατορία της Rihanna έχει επεκταθεί από τη μουσική στην ομορφιά και τη μόδα, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι το αστέρι οδεύει προς μια μνημειώδη οικονομική επιτυχία.

Το 2020, ενώ διέμενε στο Λονδίνο, οι Sunday Times την κατέταξαν ως την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό στο Ηνωμένο Βασίλειο και τρίτη συνολικά πίσω από τους Sirs, Andrew Lloyd Webber και Paul McCartney. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανόδου της στη φήμη και της αύξησης της περιουσίας της, η σταρ του Μπαρμπέιντ προσέφερε τακτικά τεράστια ποσά από τα κέρδη της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και το 2012 ίδρυσε το ίδρυμα Clara Lionel που χρηματοδοτεί εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες και βοηθά στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, οι φιλανθρωπικές χειρονομίες της Rihanna δημοσιεύθηκαν στον Τύπο. Το ίδρυμα Clara Lionel δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια  σε οργανισμούς όπως το Feeding America και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ενώ η Rihanna δώρισε επίσης 1,67 εκατομμύρια σε ένα ταμείο του Λος Άντζελες για την υποστήριξη θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας κατά την πανδημία και 1 εκατομμύριο δολάρια σε ένα ταμείο της Νέας Υόρκης για την υποστήριξη ευάλωτων κοινότητες στην πόλη κατά τη διάρκεια επιδημιών Covid-19.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT