Η Rihanna ποζάρει με τα νέα Savage X Fenty boxers και το Instagram παραλύει

Η εκθαμβωτική τραγουδίστρια και επιχειρηματίας στο χώρο της ένδυσης και της ομορφιάς Rihanna, πόζαρε με τα boxers της νέας της κολεξιόν, Savage X Fenty.

Elle 02 Ιουν. 21
Η Rihanna ποζάρει με τα νέα Savage X Fenty boxers και το Instagram παραλύει
Cover Photo Credit: @badgalriri

Με ένα περιοδικό Playboy στο χέρι και με τα νέα μώβ εσώρουχα με σχέδια της σειράς Savage X Fenty, πόζαρε η Rihanna στο λογαριασμό της στο Instagram. Συνδύασε μάλιστα το εσώρουχο με ανοιχτές κίτρινες κάλτσες και λευκά μοκασίνια.

“Είναι μια καλή μέρα για να είσαι savage” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της, ταγκάροντας τον λογαριασμό του brand της @savagexfenty.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna ποζάρει με τη νέα συλλογή boxers. Τον Φεβρουάριο. ανέβασε μια topless φωτογραφία απο ένα παρόμοιο item της συλλογής της. .

 

Το τελευταίο της post όμως είναι το πρώτο που δημοσιεύθηκε μετά την πρόσφατη -επίσημη πια- αποκάλυψη της σχέσης της με τον τραγουδιστή- ράπερ A$AP Rocky, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Rihanna σε μια συνέντευξή του στο GQ magazine.

«Πολύ καλύτερα», είπε ο Rocky όταν ρωτήθηκε πώς είναι να είσαι σε σχέση. «Πολύ καλύτερα όταν έχεις βρεί τη μία. Νομίζω ότι όταν ξέρεις, ξέρεις. Είναι η μία και η μοναδική».

Ο Rocky αποκάλυψε επίσης στη συνέντευξη ότι θα μπορούσε δυνητικά να δει μια οικογένεια στο μέλλον του. “Αν αυτό είναι στο πεπρωμένο μου, απολύτως”, απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ένιωθε έτοιμος να γίνει πατέρας. “Νομίζω πως θα ήμουν ένας απίστευτος, γενικά εκπληκτικός μπαμπάς. Θα είχα ένα πολύ υπέροχο παιδί. Πολύ.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT