Τελικά η Jennifer Aniston με τον David Schwimmer είναι ζευγάρι;

Για όσους αναρωτιούνται αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν την Jennifer Anniston και τον David Schwimmer να είναι ζευγάρι, η απάντηση δόθηκε από τον εκπρόσωπο του ηθοποιού.

Elle 11 Αυγ. 21
Τελικά η Jennifer Aniston με τον David Schwimmer είναι ζευγάρι;
Cover photo:@elleuk

Τις τελευταίες ώρες «κυκλοφόρησαν» έντονες φήμες, οι οποίες ήθελαν τους κάποτε συμπρωταγωνιστές, Jennifer Aniston και David Schwimmer, να είναι ζευγάρι.

Συγκεκριμένα το Closer, ένα βρετανικό ταμπλόιντ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά την επανένωση των «Friends», έγινε σαφές ότι η ανάμνηση του παρελθόντος είχε προκαλέσει συναισθήματα και στους δύο και αυτή η χημεία που πάντα προσπαθούσαν να κρύψουν ήταν ακόμα εκεί. Άρχισαν να στέλνουν μηνύματα αμέσως μετά τα γυρίσματα και, μόλις τον περασμένο μήνα, ο David έφυγε από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη για να δει την Jennifer Aniston στο Λος Άντζελες».

«Περνούσαν χρόνο στο σπίτι της Jennifer όπου μαγείρευε δείπνα τα βράδια, και απολάμβαναν ποιοτικό χρόνο μαζί, συζητώντας και γελώντας. Επίσης εντοπίστηκαν να πίνουν κρασί, καθώς περπατούσαν σε έναν από τους αγαπημένους αμπελώνες της Jennifer Aniston στη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου ήταν σαφές ότι υπήρχε πολλή χημεία μεταξύ τους», σημειώθηκε επιπλέον.

Ωστόσο, την στιγμή που όλοι νομίζαμε πως ένα νέο ειδύλλιο γεννήθηκε στο Χόλυγουντ, oι εκπρόσωποι του Schwimmer διέψευσαν τις φήμες σήμερα σύμφωνα με τους «The Independent», λέγοντας ότι δεν υπάρχουν αλήθειες σε αυτές τις φήμες σχετικά με το ειδύλλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT