Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιού της, η Ashley Graham είναι και πάλι έγκυος για δεύτερη φορά!

Η Ashley Graham και ο σύζυγός της Justin Ervin γιορτάζουν ένα νέο κεφάλαιο καθώς προετοιμάζονται να υποδεχτούν το δεύτερο μωρό τους. Το supermodel δημοσίευσε μια φωτογραφία για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στο προφίλ της στο Instagram.

Elle 15 Ιουλ. 21
Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιού της, η Ashley Graham είναι και πάλι έγκυος για δεύτερη φορά!
Cover photo: @ashleygraham

Η ανακοίνωση της Ashley Graham για την δεύτερη εγκυμοσύνη αξίζει το δικό της εξώφυλλο σε περιοδικό.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, το supermodel αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Justin Ervin περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Για να μοιραστεί τις συναρπαστικές ειδήσεις με τους 13 εκατομμύρια fans της στο Instagram,το μοντέλο δημοσίευσε μια εκπληκτική φωτογραφία του εαυτού της που λικνίζει την κοιλιά της.

«Ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος εκπλήξεις, μεγάλες θλίψεις, καινούρια ξεκινήματα και νέες ιστορίες», γράφει η Ashely Graham ως λεζάντα στη φωτογραφία που έχει τραβήξει ο επαγγελματίας φωτογράφος και σύζυγος της Ervin. «Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το επόμενο κεφάλαιο για εμάς.» Ο Ervin, ο οποίος παντρεύτηκε με το μοντέλο το 2010, σχολίασε τη δημοσίευση με δύο καρδιές emoji. Και η Ashley Graham απάντησε, “Σ ‘αγαπώ.”

Μόλις πριν από ένα χρόνο, το ζευγάρι καλωσόρισε τον πρωτότοκο γιό τους. «Στις 6:00 μ.μ. το Σάββατο οι ζωές μας άλλαξαν προς το καλύτερο», έγραψε η Ashley Graham στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιανουάριο του 2020. «Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτης περιόδου».

 

Έκτοτε, η Ashley Graham ήταν πολύ ανοιχτή για το ταξίδι της μητρότητάς της, συμπεριλαμβανομένης μιας συναρπαστικής περιόδου που άλλαξε την πάνα του γιου της στο πάτωμα ενός καταστήματος Staples. “Απλώς η φάση έγινε πια πραγματικότητα!” έγραψε στους οπαδούς της στο Instagram ένα μήνα μετά τον τοκετό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT