Η Halsey έγινε μαμά και το ανακοίνωσε με την πιο γλυκιά δημοσίευση

Η τραγουδίστρια Halsey έγινε για πρώτη φορά μητέρα και το ανακοίνωσε στους ακόλουθούς της με μια γλυκιά δημοσίευση.

Elle 21 Ιουλ. 21
Η Halsey έγινε μαμά και το ανακοίνωσε με την πιο γλυκιά δημοσίευση
Cover photo @iamhalsey

Η pop star Halsey ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τα νέα για το νέο μέλος της οικογένειάς της μέσω Instagram post, που περιλάμβανε και τον σύντροφό της Alev Aydin και το νεογέννητο μωρό τους.

Το όνομα του παιδιού τους είναι Ender Ridley Aydin και γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου. Στη γλυκιά ασπρόμαυρη φωτογραφία η Halsey κρατάει το μωρό της λίγο μετά τη γέννησή του, ενώ ο σύντροφός της κάθεται κοντά στο ζευγάρι. «Ευγνωμοσύνη. Για την πιο σπάνια και εύφορη γέννηση» έγραψε η Halsey στη λεζάντα. «Με τη υποστήριξη της αγάπης»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Ο Ender είναι το πρώτο παιδί της Halsey, το οποίο ανακοίνωσε ότι περίμενε μέσω μιας ανάρτησης Instagram που περιλάμβανε εικόνες από μια φωτογράφηση εγκυμοσύνης. Η είδηση εξέπληξε πολλούς από τους φανς, καθώς η σχέση της με τον Aydin δεν ήταν τόσο γνωστή. Η Halsey είπε ρητά στους θαυμαστές τον Μάρτιο ότι η εγκυμοσύνη της με τον Aydin ήταν «100% προγραμματισμένη». Ο Aydin είναι συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης με έδρα το Los Angeles.

Ο ίδιος ο Aydin δεν έχει μοιραστεί νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη στο δικό του λογαριασμό Instagram. Παρόλα αυτά σχολίασε κάτω απο τη φωτογραφία «Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη. Σ ‘αγαπώ, γλυκιά μου», έγραψε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: