«Είμαι επικίνδυνη»: Οι ιστορίες 100 γυναικών σε ένα πραγματικά επίκαιρο βιβλίο!

Η στιγμή έχει έρθει για όλες τις γυναίκες να ακουστεί επιτέλους οι φωνή τους, να μοιραστούν τις ιστορίες τους, σε μια πραγματικότητα που θέλει να τις κρατήσει σιωπηλές. Το συγκλονιστικό βιβλίο «Είμαι επικίνδυνη» είναι εδώ για αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να ακουστεί!

Σοφία Δρούγκα 05 Μαρ. 21
«Είμαι επικίνδυνη»: Οι ιστορίες 100 γυναικών σε ένα πραγματικά επίκαιρο βιβλίο!

«Είμαι επικίνδυνη». Υπάρχει κάτι σε αυτές τις δύο λέξεις όταν τις βλέπεις γραμμένες μαζί. Όταν τις βλέπεις τη μία δίπλα στην άλλη. Σου δίνουν θάρρος, δύναμη. Ή σου προκαλούν αμηχανία, αμφιβολία, ενδοιασμούς. 100 γυναίκες γράφουν για την πραγματικότητα που βιώνουν στην Ελλάδα του σήμερα και ξεκινώντας με τη φράση «Είμαι επικίνδυνη» η καθεμιά μοιράζεται την αλήθεια της. 100 γυναίκες με διαφορετικές ηλικίες, επαγγέλματα, οικογένειες, αξίες, ρίζες, επιλογές, τόλμησαν να καταθέσουν την ιστορία τους με ειλικρίνεια και ελευθερία.

βιβλίο

Η αλήθεια είναι πως έχουμε ανάγκη από ιστορίες. Ιστορίες που θα μας εμπνεύσουν και θα μας καθηλώσουν. Ιστορίες που θα μας δείξουν το δρόμο για να βγούμε επιτέλους από αυτό τον φαύλο κύκλο της σιωπής που μας κρατάει δέσμιες στους ίδιους μας τους φόβους. Ιστορίες που θα μας κάνουν πιο δυνατές και θα μας φέρουν πιο κοντά. Διότι ΤΩΡΑ είναι μια καλή συγκυρία για να ακουστούν όλες οι Φωνές Γυναικών και να μοιραστούμε όλες μεταξύ μας τις ιστορίες μας, κουβαλώντας το θάρρος μας στην πλάτη, χωρίς καμία ενοχή.

https://www.instagram.com/p/CLwCLlgFfBE/

Το βιβλίο αυτό περιέχει ιστορίες από έναν ευρύ ιστό γυναικών. Γυναικών που μοιάζουν με σένα, με εμένα και μεταξύ τους. Είναι κορίτσια που βρίσκονται παντού γύρω μας και βιώνουν την σκληρή καθημερινότητα, ανακαλύπτοντας τι πραγματικά είναι θηλυκότητα για μια γυναίκα στην Ελλάδα του σήμερα. Μαζί τους, αναγνωρίζουμε κι εμείς την πραγματική μάχη που δίνουμε καθημερινά, όλες εμείς που γεννηθήκαμε γυναίκες.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως τα συγγραφικά δικαιώματα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για την αρωγή οργανισμών που υποστηρίζουν γυναίκες που έχουν υποστεί έμφυλη βία. Μια ιδέα και πρωτοβουλία της Women Act σε συνεργασία με την αθηΝΕΑ, με την υποστήριξη του Women on Top.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο στο keybooks.gr καθώς και να το παραγγείλετε online.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: