ELLE NOW: Οι προτάσεις μας για μουσική, σινεμά, τηλεόραση, θεάτρο για αυτόν τον μήνα

Το ELLE έχει το soundtrack του Απριλίου, και τις σειρές που θα καλύψουν το κενό που άφησε το τέλος της πρώτης σεζόν του Last Of Us.

Elle 01 Απρ. 23
ELLE NOW: Οι προτάσεις μας για μουσική, σινεμά, τηλεόραση, θεάτρο για αυτόν τον μήνα

Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε τον Απρίλη; Αυτές είναι οι προτάσεις του ELLE!

ΑΚΟΥΣΤΕ

ELLE NOW

Ψάχνετε ήχους που θα συνοδέψουν τα ανοιξιάτικα road trips σας; Αποκτήσετε το Manzanit της Shana Cleveland. Κιθάρες, μελωδίες, ιστορίες, ποπ ηχοτρόπια, μπαρόκ λεπτομέρειες και αυθόρμητη τρυφεράδα. Όλα μοιάζουν σαν να αφήνουν μια γλυκιά αφιέρωση στην ίδια τη ζωή. Οι κριτικοί την αποθεώνουν. Και εμεις!

ΔΕΙΤΕ

ELLE NOW

Πώς θα καλυφθεί το κενό που άφησε το τέλος της πρώτης σεζόν του Last Of Us; Με τα απολαυστικά, αδηφάγα παιχνίδια εξουσίας της πλούσιας οικογένειας Ρόι του Succession (3) του ΗΒΟ, σειρά που έχει προταθεί για 148 βραβεία και έχει λάβει 52, ανάμεσά τους 13 ΕΜΜΥ. Το Extrapolations (1) στο Apple TV έχει ένα εντυπωσιακό all famous cast (μεταξύ άλλων τους Marion Cotillard, Forest Whitaker, Tobey Maguire, Edward Norton, Sienna Miller) και θέμα του την κλιματική αλλαγή.

ELLE NOW

Η απίθανη Celeste Barber (2) ξετυλίγει το κωμικό ταλέντο της στο Wellmania (Netflix). Αν θελήσετε, όμως, κάτι πραγματικά χαρούμενο και γλυκό, η ψήφος εμπιστοσύνης μας πάει στο Apple TV και το Ted Lasso (4) που και στην τρίτη του σεζόν είναι ένα τηλεοπτικό ζαχαρωτό.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT