ELLE NOW: Τι να μη χάσεις αυτό τον Μάρτιο

Αυτός ο Μάρτιος θα είναι γεμάτος σινεμά, θέατρο, χορό, μουσική.

Elle 09 Μαρ. 24
ELLE NOW: Τι να μη χάσεις αυτό τον Μάρτιο

Σινεμά

Dune: Μέρος 2ο

Το sequel του Dune είναι ατμοσφαιρικό, κρατάει το σωστό επίπεδο δράσης και προσφέρει ένα σωρό εντυπωσιακές μονομαχίες με εικαστική αρτιότητα. Αυτά τα καταφέρνει ο Denis Villeneuve, ο οποίος έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ενός all star cast. Μεταξύ αυτών η υπέροχη Zendaya (28/2).

Μάρτιο

Ιταλικό σινεμά

Η Alice Rohrwacher είναι η πιο σημαντική σκηνοθέτρια της Ιταλίας σήμερα. Η νέα της ταινία Χίμαιρα (28/3) είναι ένα εμπειρικό ταξίδι αναζήτησης μέσα από μια κάμερα που δονείται από την ελευθερία και τη ζωή ως πηγαία δύναμη.

Μάρτιο

Τρυφερότητα από το Μεξικό

Αναζητήστε το Τοτέμ (11/4) της Lila Avilés γιατί είναι ένα διακριτικό, ανθρώπινο φιλμ που δεν θα σας κάνει να βουρκώσετε απλώς από λύπη, αλλά από τον τρόπο που η σκηνοθέτρια αφήνει αυτή τη λύπη να συναντηθεί με τη χαρά.

Μάρτιο

Μουσική

Πατήστε play

Οι Idles, έπειτα από έναν εντυπωσιακό μαραθώνιο marketing κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ Tangk το οποίο είναι αφιερωμένο στην αγάπη και στις σχέσεις που γλιτώνουν από τις δυσκολίες αυτού του κόσμου.

Μάρτιο

Όλοι μιλούν γι’αυτές

Οι Last Dinner Party είναι μια μπάντα κοριτσιών που λατρεύουν τις υπερβολές, είναι ήδη διάσημες για τις live εμφανίσεις τους και αναδείχθηκαν νικήτριες του BBC Sound Of για το 2024. Το πόσο καλός είναι ο δίσκος τους Prelude to Ecstasy περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Μάρτιο

Θέατρο

Στο Μπατόν Σαλέ η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη και η Μαρία Φιλίνη μάς καλούν σε μια σειρά από «ζωντανές συνεντεύξεις», στις οποίες συνομιλούν με γυναίκες που θαυμάζουν και τους θέτουν μια σειρά από ερωτήσεις για το πώς αυτές οι γυναίκες διασταυρώνονται με τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Στην Πειραματική Σκηνή Νέων Δημιουργών του Εθνικού Θεάτρου.

Μάρτιο

Dance

Τον Μάρτιο τo Εden γίνεται διήμερο φεστιβάλ (30-31/3) στο Ωδείο Αθηνών με ένα lineup από δέκα καλλιτέχνες. Από την πρώτη ημέρα ξεχωρίζει η μουσική παραγωγός και DJ Avalon Emerson. Μη χάσετε και τους χορευτικούς Nathan Micay. Την επόμενη μέρα θα χορέψουμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς μουσικούς της electronica, τον John Talabot.

Μάρτιο

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT