And Just Like That: 7 fan theories για το reboot του «Sex and the City» που θα σε βάλουν σε σκέψεις

H θρυλική σειρά είναι έτοιμη να κάνει come back και το μυαλό των fans έχει αρχίσει να οργιάζει.

Elle 16 Οκτ. 21
And Just Like That: 7 fan theories για το reboot του «Sex and the City» που θα σε βάλουν σε σκέψεις
Cover photo: @justlikethatmax

To Sex and the City επιστρέφει στις ζωές μας και μάλιστα στην original tv series εκδοχή του. Κι ενώ όλοι οι fans περιπένουν τη μεγάλη πρεμιέρα του του σίκουελ «And Just Like That» στο ΗΒΟ, που σύμφωνα με την Sarah Jessica Parker θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο, μερικοί πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και επινοούν μία σειρά από θεωρίες για το τι θα γίνει στη νέα επετειακή σεζόν.

Μέχρι τώρα πολύ λίγα είναι γνωστά, βασικά ξέρουμε μόνο ότι οι Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis θα επανέλθουν στους ρόλους τους ως Carrie, Miranda και Charlotte αντίστοιχα. Ωστόσο, οι fan theories οργιάζουν και έστω και οι μισές από αυτές είναι αληθές πρέπει να προετοιμαστείς για μία πολύ δυνατή σεζόν.

1) Ο Βig και η Carrie θα χωρίσουν

Σε μια φωτογραφία του σεναρίου για το «And Just Like That», που μοιράστηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο το Page Six, η Carrie παρατηρεί: «Τα πήγαινα καλά, δεν τα πήγαινα καλά; Πριν από αυτό; Δηλαδή, έκανα το podcast, έλουζα τα μαλλιά μου. Ναι, δεν έτρωγα ή κοιμόμουν, αλλά τουλάχιστον ένιωθα καλά με το γάμο μου. Τώρα είμαι μόνο μία από τις γυναίκες που φροντίζει;»

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Big παντρεύτηκε δύο φορές πριν πάει με την Carrie, φαίνεται ότι το φημολογούμενο διαζύγιο θα την βάλει σε μια ομάδα τριών γυναικών. Και, φυσικά, ανοίγει το δρόμο για μεγάλο δράμα και εικασίες για το αν το εμβληματικό δίδυμο θα επανενωθεί ή όχι στο τέλος της σειράς.

2) Ο Big είναι νεκρός και η Carrie ακόμα θρηνεί

Σε ένα νέο σύνολο φωτογραφιών από τα παρασκήνια, η Carrie φαίνεται να στέκεται σε μια από τις ιστορικές γέφυρες του Παρισιού και να σκορπίζει φαινομενικά τις στάχτες κάποιου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι εκεί ο Big και εκείνη αποφάσισαν τελικά να μπουν «all in» στη σχέση τους, είναι λογικό ότι πολλοί θαυμαστές να έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο μακροχρόνιος εραστής της πέθανε. Ειδικά καθώς η Bridget Moynahan, η οποία έπαιξε την Natasha, την πρώην σύζυγο του Big στην original σειρά Sex And The City, έχει εντοπιστεί να γυρίζει σκηνές για μια κηδεία στη Νέα Υόρκη. «Σκορπίζει τις στάχτες του Big», έγραψε ένας θαυμαστής στο Instagram. «Δεν θέλω να το δω τώρα».

3) Η Samantha είναι νεκρή

Γνωρίζουμε ότι η Kim Cattrall δεν συμμετέχει στην αναβίωση της σειράς, οπότε δεν είναι περίεργο που ένα βίντεο TikTok προκάλεσε πρόσφατα φρενίτιδα στον κόσμο, όταν επιβεβαίωσε μια μεγάλη θεωρία των θαυμαστών που έκανε τον γύρο του διαδικτύου: ότι η Samantha θα σκοτωθεί στο reboot.

Τα πλάνα, τα οποία προφανώς έχουν γίνει viral, δείχνουν πλήθος ατόμων να στέκονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Και κάθε ένα από αυτά, όπως επισημαίνει ο χρήστης του TikTok, Evan Kline, είναι ντυμένο στα μαύρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. «Περπατούσα στο δρόμο στη Νέα Υόρκη και είδα ένα τεράστιο πλήθος και συνειδητοποίησα ότι γύριζαν για το Sex And The City. Αλλά όλοι φορούσαν μαύρα. Είναι για την κηδεία της Samantha».

@klinetimeSamantha Jones can never die 🥺♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

4) H Samantha έχει εγκλωβιστεί στο εξωτερικό λόγω περιορισμών COVID19

Άπροθυμοι να δεχτούν το τέλος της Samantha, πολλοί στο Reddit με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια της SJP σχετικά με τον ρόλο που θα παίξει η Covid-19 στη σειρά. «Η πανδημία του κοροναϊού θα είναι προφανώς μέρος της ιστορίας, γιατί αυτή είναι η πόλη που ζουν [αυτοί οι χαρακτήρες]. Και πώς [ο Covid-19] άλλαξε τις σχέσεις μόλις εξαφανιστούν οι φίλοι μας; Έχω μεγάλη πίστη ότι οι συγγραφείς θα τα εξετάσουν όλα», εξήγησε η ηθοποιός.

Φυσικά, αυτή η ιδέα έχει προκαλέσει μια δημοφιλή νέα θεωρία, ότι «Η Sam πήγε στο εξωτερικό με τη δουλειά  δημοσίων σχέσεων και δεν μπορεί να ταξιδέψει πίσω στην Αμερική λόγω των περιορισμών ταξιδιού για την Covid». «Ως εξήγηση για την απουσία της, είναι εύλογο και σημαίνει ότι οι θαυμαστές δεν θα εκνευριστούν αν ο χαρακτήρας της σκοτωθεί. Θα μπορούσα να το χειριστώ καλύτερα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα τη δούμε μέσω Zoom », γράφει ένα σχόλιο στο Reddit.

Άλλοι, εν τω μεταξύ, πιστεύουν ότι η Sam και ο Smith είναι ξανά μαζί και ζουν στο Λος Άντζελες ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Υποθέτουμε ότι θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό, αν και αξίζει να θυμόμαστε ότι η απόφαση της Sam να τερματίσει τη σχέση της με τον ηθοποιό προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στη δική της ευτυχία έχει επαινεθεί εδώ και καιρό τόσο από κριτικούς όσο και από φεμινίστριες. Θα δεχόταν πραγματικά να επιστρέψει σε αυτό;

5) H Carrie και ο Aidan είναι ξανά μαζί

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της Carrie, ο Aidan (John Corbett), με τον οποίο μοιράστηκε ένα φιλί στη δεύτερη ταινία SATC, θα επιστρέψει επίσης στην οθόνη για το rebbot. «Θα είμαι στη σειρά», είπε στη New York Post, παραδεχόμενος ότι το είναι «πολύ συναρπαστικό» για αυτόν. «Νομίζω ότι μπορεί να είμαι σε αρκετά [από τα 10 επεισόδια]», πρόσθεσε ο Corbett. «Μου αρέσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ήταν πολύ καλοί μαζί μου».

Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο διχασμένοι είναι οι οπαδοί της σειράς για το αν η Carrie έπρεπε να είχε καταλήξει με τον Big ή τον Aidan, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί έχουν εκμεταλλευτεί τα σχόλια του Corbett (για να μην αναφέρουμε τις φήμες για το χωρισμό του Big και της Carrie) ως απόδειξη ότι το iconic δίδυμο θα είναι και πάλι μαζί.

6) Το show στήνει την ιστορία για ένα εντελώς καινούργιο cast ηθοποιών

Γνωρίζουμε ήδη ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στο cast του «And Just Like That». Η Sara Ramírez θα υποδυθεί ένα non-binary, queer κωμικό και παρουσιαστή podcast που θα ονομάζεται Che Diaz. Η Nicole Ari Parker θα υποδυθεί μια μαμά της Park Avenue που ονομάζεται Lisa Todd Wexley. Η Sarita Choudhury θα υποδυθεί μία single, rockstar μεσίτη ακινήτων που ονομάζεται Seema Patel. Και η Karen Pittman θα υποδυθεί μια καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Columbia, ονόματι Dr. Nya Wallace.

Μήπως, λοιπόν, η Carrie και η παρέα της ετοιμάζονται να δώσουν τη σκυτάλη στο νέο κουαρτέτο, έτσι ώστε η σειρά να ξαναγεννηθεί ως ένα συναρπαστικό νέο franchise;

7) Η Carrie δεν είναι πλέον sex columnist 

Σύμφωνα με το προαναφερθέν σενάριο που διέρρευσε, φαίνεται ότι η Carrie έχει αφήσει τώρα τη διαβόητη  στήλη της με θέμα το σεξ και έχει μπει πλέον στον κόσμο του podcasting. Πόσο 2021 εκ μέρους της;

Το show της θα μπορούσε να αφορά τη ζωή της ως μία πρόσφατα single γυναίκα και τις καλύτερες φίλες της που ζουν την καλή ζωή στη Νέα Υόρκη στα 50 τους ή την πραγματικότητα του πένθους; Όπως και να έχει, οι θαυμαστές προβλέπουν ήδη το όνομα του podcast: «And Just Like That», προφανώς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT