Όλα όσα περιμένουμε να δούμε στο NETFLIX αυτό τον Απρίλιο, θα τα βρεις εδώ!

Μέσα στο σπίτι λόγω καραντίνας εδώ και μήνες και το NETFLIX έχει πάρει φωτιά!Δείτε τι είδαμε και μας άρεσε το τελευταίο διάστημα αλλά και τι περιμένουμε τον Απρίλιο!

Elle 07 Απρ. 21
Όλα όσα περιμένουμε να δούμε στο NETFLIX αυτό τον Απρίλιο, θα τα βρεις εδώ!

Σε μια ακόμη πιο ανοιξιάτικη αναζήτηση στο Netflix, βρήκαμε τις αγαπημένες μας ταινίες και προτάσεις ταινιών που αναμένονται για να περάσουμε πιο ευχάριστα τα απογεύματά μας κάνοντας binge-watching σε νέες αλλά και παλιές κλασσικές σειρές και ταινίες.

Πυγολαμπίδες

Η Κάθριν Χέιγκλ (Grey’s Anatomy, Η Γυμνή Αλήθεια) κάνει την μεγάλη της επιστροφή στην νέα αυτή δραματική σειρά του Netflix και όσοι την έχουν παρακολουθήσει δηλώνουν ενθουσιασμένοι.
Περιγραφή Netflix: Οι κολλητές Τάλι και Κέιτ στηρίζουν η μία την άλλη σε όμορφες και άσχημες στιγμές, χάρη σε μια ακλόνητη σχέση που τις ενώνει από την εφηβεία έως τα σαράντα τους.
Καστ: Κάθριν Χέιγκλ, Σάρα Τσόκ, Μπέν Λόσον, Μπο Γκάρετ

netflix

Λουπίν

115 χρόνια από την δημιουργία του πιο διάσημου απατεώνα της ευρωπαϊκής λογοτεχνίας, και μετά από πολλές επιτυχημένες και αποτυχημένες προσπάθειες να μεταφερθεί η ιστορία του στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη, το «Λουπέν» του Netflix ήρθε για να δείξει πώς γίνεται μία σωστή μεταφορά ενός «κλασικού» έργου στην σύγχρονη εποχή. Ο σύγχρονος «Λουπέν» δεν ζει με τους περιορισμούς ενός απατεώνα του 20ου αιώνα, αλλά εξελίσσεται και οργανώνει μία φιλόδοξη ληστεία στο Λούβρο. Φυσικά, δεν σταματά να εμπνέεται από τον Αρσέν Λουπέν, δανειζόμενος μερικά από τα πιο διαχρονικά του κόλπα.

Μάλιστα, η επιτυχία του εγχειρήματος αυτού σίγουρα δεν είναι τυχαία, αφού ο ίδιος ο Ομάρ Σι είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να ενσαρκώσει έναν σύγχρονο Λουπέν, κάτι που φυσικά και έγινε μόλις καθιερώθηκε σαν ηθοποιός. «Αν ήμουν Βρετανός θα επέλεγα τον Τζέιμς Μποντ, αφού όμως είμαι Γάλλος ήθελα τον Λουπέν» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

netflix

ΠΡΟΣΕΧΩΣ:

Σκιές και οστά

Η υπερπαραγωγή που εδώ και καιρό υπόσχεται να φέρει το Netflix στη μεγάλη οθόνη επιτέλους έρχεται. Πρόκειται για την τηλεοπτική μεγάλου budget διασκευή των “Grishaverse” βιβλίων φαντασίας της Leigh Bardugo, όπου πρωταγωνιστεί ο Ben Barnes (The Punisher, Westworld) και η Jessie Mei Li. Ένα σκοτεινό πέπλο ονόματι Shadow Fold καταπίνει τα πάντα στο πέρασμά του και όσοι προσπάθησαν να το διαβούν δε γύρισαν ποτέ πίσω. Όταν καταλήγει να απειλεί την πατρίδα της, η Alina Starkov είναι η μόνη που μπορεί να τη σώσει, καθώς ανακαλύπτει πως έχει τρομερές μαγικές ικανότητες. Χάρη και στη βοήθεια του General Kirigan θα τιθασεύσει τις δυνάμεις της και θα ξεκινήσει μια επική περιπέτεια με πολλές ανατροπές και έναν τεράστιο κόσμο να ανακαλύψετε ως θεατές.

netflix

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες  προτεινόμενες ταινίες και σειρές του Netflix στο 4moms.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT