2 σειρές του Netflix που θα κάνουν αυτό το τριήμερο αξέχαστο

Αν δεν ξέρεις πως να περάσεις διασκεδαστικά αυτό το τριήμερο, μην ανησυχείς καθόλου. Εμείς είμαστε εδώ για εσένα. Επίλεξε μια από τις δύο (ή και τις δυο) σειρές που σου προτείνουμε και είναι βέβαιο πως θα ξεχάσεις κι εσύ για λίγο το παρατεταμένο lockdown.

Elle 13 Μαρ. 21
2 σειρές του Netflix που θα κάνουν αυτό το τριήμερο αξέχαστο

Έχει συμπληρωθεί ήδη ένας χρόνος από την έναρξη του πρώτου lockdown και φαίνεται πως ο εγκλεισμός «βαστάει» γερά ακόμα. Τι και αν έφτασε τριήμερο εμείς ξέρουμε ποια είναι η βάση μας. Το σπίτι! Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί. Ύστερα από τόσους μήνες εγκλεισμού έχουμε τεστάρει τα όρια και τις αντοχές μας και έχουμε βρει εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης. Κάπως έτσι, λοιπόν, η ατελείωτη προβολή σειρών έχει γίνει μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το 2020, αυξήθηκε περισσότερο από ποτέ ο αριθμός των ανθρώπων που βρήκαν παρηγoριά στην πλατφόρμα του Netflix .Κακά τα ψέματα, ακόμη και όσοι είχαν ορκιστεί ότι δεν θα κολλήσουν με κάποια σειρά αλλαξοπίστησαν και υπέκυψαν στο πειρασμό. Ωστόσο, αν ακόμα είσαι από εκείνους που δεν έχουν βρει την συντροφιά σε κάποια σειρά, εμείς είμαστε εδώ για να σε κατατοπίσουμε. Έτσι μπορεί φέτος το τριήμερο της Αποκριάς, να μην σε βρει σε κάποιο προορισμό αναψυχής, όμως, με αυτές τις δύο σειρές είναι δεδομένο ότι θα ταξιδέψεις στο κόσμο του θεάματος και της τέχνης. Άσε που θα περάσεις και ευχάριστα το χρόνο σου.

«Behind her eyes»

Δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται πρώτο στη λίστα μας, μιας και αυτή τη φορά είναι εθισμός». Η μίνι σειρά των έξι επεισοδίων, η οποία άρχισε να προβάλλεται από της 17 Φεβρουαρίου, φαίνεται πως κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον του κοινού και όχι άδικα θα τολμούσαμε να πούμε εμείς. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ιδιαίτερο ερωτικό θρίλερ, που ενώ στην αρχή μοιάζει να μην διαφοροποιείται, από τις περισσότερες σειρές αυτού του είδους, η πορεία του θα σε καθηλώσει. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα ενώ η σκηνοθετική ματιά, έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θα «απογειώσουν» την αγωνία σου και θα σε οδηγούν να πατάς αστραπιαία τον επόμενο επεισόδιο. Και αφού σου είπαμε κάποια γενικά πράγματα, ας μιλήσουμε τώρα και για το σενάριο. Η Λουίζ είναι μια νέα single, διαζευγμένη μητέρα η οποία διατηρεί κρυφή σχέση με το αφεντικό της, τον ψυχίατρο Ντέιβιντ, που γνώρισε τυχαία εκτός εργασιακού περιβάλλοντος. Η μοίρα ,όμως, της επιφύλασσε και μια ακόμη έκπληξη, μιας και χωρίς να το επιθυμεί ιδιαίτερα αρχίζει μια ιδιόμορφη φιλική σχέση ανάμεσα στην ίδια και την Αντέλ, την σύζυγο του Ντέιβιντ. Σε αυτό το σημείο αρχίζει ένα τρομακτικό παιχνίδι μεγάλων αποκαλύψεων, μυστικών και οδυνηρών ψεμάτων που λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν. Το φινάλε της σειράς είναι μοναδικό, ενώ προσπαθεί να μας υπενθυμίσει πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται… ή μήπως όχι;

«The Bonfire of Destiny»

H «Φωτιά του Πεπρωμένου», όπως είναι στα ελληνικά ο τίτλος αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, αν και εσύ λατρεύεις τις σειρές εποχής. Η πλοκή του θα σε συγκλονίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ η συνέχεια του περιγράφει με τον πιο παραστατικό τρόπο μια δυνατή ιστορία, η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Η υπόθεση; Σε ταξιδεύει στο Παρίσι, του 1897. Κατά τη διάρκεια ενός ετήσιου φιλανθρωπικού μπαζάρ, που διοργανώνει η γαλλική αριστοκρατία, ξεσπά μια καταστροφική φωτιά, η οποία κόστισε τη ζωή 126 ανθρώπων, ανάμεσά στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και πολλές νεαρές γυναίκες της υψηλής κοινωνίας. Η σειρά αρχίζει από αυτό το ιστορικό γεγονός και στη συνέχεια διανθίζει με ιστορίες οικογενειακής αγάπης, πάθους και εκδίκησης. Στα πολύ θετικά του « The Bonfire of Destiny» είναι τα υπέροχα σκηνικά αλλά και τα ευφάνταστα κοστούμια που παραπέμπουν στην εποχή εκείνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

«Άγρια»: Η αληθινή ιστορία της Cheryl Strayed και το ταξίδι που της άλλαξε τη ζωή

House of Gucci: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πολυαναμενόμενη ταινία

5 φυτά εσωτερικού χώρου που σας προτείνουμε να εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας για extra vibes αισιοδοξίας (τα έχετε ανάγκη και το ξέρετε!)

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: