8 καθρέφτες που θα κάνουν ακόμα και τον πιο μικρό χώρο να δείχνει αρκετά μεγαλύτερος

Ξέχνα για μιά στιγμή τις γρατζουνιές στους τοίχους και ανακάλυψε τους 10 ολόσωμους καθρέφτες στους οποίους αξίζει να επενδύσεις και σίγουρα θα δώσουν την αίσθηση του βάθους ακόμη και στο πιο μικρό δωμάτιο.

Σοφία Δρούγκα 02 Σεπ. 21
8 καθρέφτες που θα κάνουν ακόμα και τον πιο μικρό χώρο να δείχνει αρκετά μεγαλύτερος

Οι μεγάλοι καθρέφτες τοίχου μπορούν να μεταμορφώσουν ένα αμυδρά φωτισμένο και θαμπό διάδρομο ή υπνοδωμάτιο σε πιο φωτεινό και ευρύχωρο από ποτέ.

Είτε σας αρέσουν τα μεγάλα κυκλικά και γεωμετρικά τετράγωνα σχήματα παζλ, τα σχέδια εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1970 ή οι παλιές τοξωτές κατασκευές, οι καθρέφτες είναι σαν εσωτερική χρυσόσκονη μιας και λειτουργούν εξαιρετικά αν θέλετε να προσθέσετε φως και υφή σε ένα δωμάτιο. Όσον αφορά την τοποθέτηση ενός καθρέφτη, μπορείτε είτε να τον τοποθετήσετε σε έναν τοίχο είτε – όπως είναι η τάση στο Instagram – να τον ακουμπήσετε σε έναν έντονα βαμμένο τοίχο για γωνιακό αποτέλεσμα και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Υπάρχει μια ποικιλία από προσιτούς μεγάλους καθρέφτες τοίχου για να διαλέξετε σε μια μεγάλη γκάμα τιμών. Ανεξάρτητα από το γούστο και τον προϋπολογισμό σας, υπάρχει σίγουρα ένας καθρέφτης που ταιριάζει στο σπίτι σας εκεί έξω.

καθρέφτες

Επιδαπέδιος καθρέφτης IKORNNESS, IKEA

καθρέφτες

Καθρέφτης SKOTTERUP, Jysk

καθρέφτες

Καθρέφτης Lund Design, Leroy Merlin

καθρέφτες

Επιδαπέδιος καθρέφτης A-S Tom

καθρέφτες

Επιδαπέδιος καθρέφτης NORDBORG, Jysk

καθρέφτες

Καθρέπτης Okasan glamour, Leroy Merlin

καθρέφτες

Επιδαπέδιος καθρέφτης KARMSUND, IKEA

καθρέφτες

Καθρέφτης INSPIRE Milo nature, Leroy Merlin

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: