Απρίλιος στο Viasat Explore: Ο 2ος κύκλος των κυνηγών άγιων ταύρων και επιστροφή για τους ψαράδες κυπρίνων

Συναρπαστικά ντοκιμαντέρ στο κανάλι που αγαπά τις μαγευτικές περιπέτειες

Elle 11 Απρ. 22
Απρίλιος στο Viasat Explore: Ο 2ος κύκλος των κυνηγών άγιων ταύρων και επιστροφή για τους ψαράδες κυπρίνων

Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 21:00 οι «Αυστραλοί κυνηγοί άγριων ταύρων» επιστρέφουν στις οθόνες μας, με τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης και πιο απαιτητικής σειράς ντοκιμαντέρ σε όλο τον πλανήτη. Στη νέα σεζόν, ο βασιλιάς των βοοειδών και σκληρός διαπραγματευτής Κερτ Χάμερ συνεργάζεται με τους γιους του Κόντι και Τζέσι, ενώ ο Κλάρι Σάντφορθ προσπαθεί να πλουτίσει στη δυσπρόσιτη ενδοχώρα μαζί με τον έφηβο γιο του Φράνσις.

Επίσης, από το Σάββατο 9 Απριλίου στις 21:00 παρακολουθούμε τον 6ο κύκλο της σειράς «Κυπρίνοι-τέρατα». Οι αγαπημένοι μας ψαράδες, o Άλι, ο Τομ και ο Νάιλ, πηγαίνουν στη Γαλλία και επισκέπτονται τις πιο δημοφιλείς λίμνες που είναι διάσημες για τα εντυπωσιακά ψάρια τους.

Viasat Explore
Copyright © DCD Rights

Αυστραλοί κυνηγοί άγριων ταύρων

Πρεμιέρα Κυριακή 17 Απριλίου στις 21:00

Κύκλος: 2

Αριθμός επεισοδίων: 7 x 30 λεπτά

Πρωτότυπος τίτλος: Aussie Bull Catchers

Έτος: 2021

Οι κυνηγοί άγριων ταύρων της Αυστραλίας επιστρέφουν στην πιο απαιτητική σειρά στον πλανήτη. Ο βασιλιάς των βοοειδών και σκληρός διαπραγματευτής Κερτ Χάμερ συνεργάζεται με τους γιους του Κόντι και Τζέσι, ενώ ο Κλάρι Σάντφορθ προσπαθεί να πλουτίσει στη δυσπρόσιτη ενδοχώρα μαζί με τον έφηβο γιο του Φράνσις. Στο μεταξύ, η Λιζ και ο Ουίλι Κουκ, οι οποίοι αποπλήρωσαν το χρέος τους αξίας 300.000 δολαρίων στον πρώτο κύκλο, ανεβάζουν τον πήχη – τώρα το χρέος ανέρχεται σε 1,5 εκατομμύρια δολάρια! Οι τιμές των βοοειδών έχουν φτάσει πλέον σε δυσθεώρητα ύψη, αλλά μόνο οι γενναίοι και ριψοκίνδυνοι θέλουν να πιάνουν άγριους ταύρους και βούβαλους ζωντανούς. Παρόλο που για τους ειδικούς αυτό το εγχείρημα είναι χρυσωρυχείο, για τους ερασιτέχνες μεταφράζεται ως επιθυμία θανάτου. Μεγάλοι ταύροι, τζιπάκια και καύσωνες που φτάνουν τους 45 βαθμούς, εκατοντάδες μίλια μακριά από το πλησιέστερο νοσοκομείο… όλα αυτά με την ελπίδα μιας γενναιόδωρης αμοιβής. Καλωσήρθατε στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές της αυστραλιανής ενδοχώρας… και στον άγριο κόσμο της σειράς «Αυστραλοί κυνηγοί άγριων ταύρων».

Viasat Explore
Copyright © TVF International

Κυπρίνοι-τέρατα

Πρεμιέρα Σάββατο 9 Απριλίου στις 21:00

Κύκλος: 6

Αριθμός επεισοδίων: 1 x 90, 3 x 30 λεπτά

Πρωτότυπος τίτλος: Monster Carp

Έτος: 2021

Στον έκτο κύκλο οι αγαπημένοι μας ψαράδες πηγαίνουν στη Γαλλία. Επισκέπτονται τις πιο δημοφιλείς λίμνες που είναι διάσημες για τα εντυπωσιακά ψάρια τους. Ο Άλι, ο Τομ και ο Νάιλ αρχίζουν από την Καρσέ, μια μεγάλη φυσική λίμνη που σχηματίστηκε μετά τη δημιουργία φράγματος του ποταμού της. Οι τρεις ψαράδες χωρίζονται για να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση και σύντομα θα διαπιστώσουν ότι ο προγραμματισμός του ταξιδιού αυτού έγινε στην κατάλληλη συγκυρία και η δράση ξεπερνά κάθε προσδοκία τους – μάλιστα το επεισόδιο αυτό παρουσιάζεται σε δύο μέρη για να χωρέσει τα πάντα. Ο Γύρος της Γαλλίας της σειράς «Κυπρίνοι-τέρατα» συνεχίζει με τις λίμνες Κρετ, κοντά στο Ρας, και Τρουαζίλ που απέχουν λίγες ώρες από το Παρίσι. Τελικός προορισμός τους είναι η Γκραβιέ, μια πραγματική πρόκληση. Οι ψαράδες θα πρέπει να συνεργαστούν για να ανακαλύψουν το κλειδί που ξεκλειδώνει αυτά τα νερά και δίνει στον καθένα τους την ευκαιρία να πιάσει μερικά τεράστια ψάρια.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT