Μάιος στο Viasat Explore: Παγωμένες περιπέτειες με “Φορτηγά σε λασπωμένα βουνά”

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat Explore καταγράφει τη ζωή μιας οικογένειας υλοτόμων με φόντο τα παγωμένα βουνά της Βρετανικής Κολάμπια

Elle 01 Μαΐ. 22
Μάιος στο Viasat Explore: Παγωμένες περιπέτειες με “Φορτηγά σε λασπωμένα βουνά”

Τον Μάιο στο Viasat Explore ταξιδεύουμε στη μακρινή και παγωμένη Βρετανική Κολάμπια για να γνωρίσουμε μια οικογένεια υλοτόμων που δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες. Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Φορτηγά σε λασπωμένα βουνά», που θα προβληθεί στις 30 Μάϊου στις 22:00, παρακολουθούμε τις περιπέτειες των αδελφών Κρεγκ και Μπρεντ Λεμπό, οι οποίοι λόγω των καιρικών  συνθηκών και της διαρκώς επιδεινούμενης οικονομίας παραμέρισαν τις διαφορές τους, συνεργάστηκαν για να επιβιώσουν κατασκευάζοντας δρόμους και κόβοντας δέντρα, και να αναθερμάνουν την σχέση τους στα ψηλότερα και πιο λασπωμένα βουνά του κόσμου.

Νωρίτερα, θα παρακολουθήσουμε στη «Ζώνη ψαρέματος» τους αγαπημένους μας ψαράδες στις περιπέτειές τους ανά την υφήλιο καθώς αναζητούν τα μεγαλύτερα, σπανιότερα και τρομακτικότερα πλάσματα της θάλασσας. Τα αγαπημένα μας ντοκιμαντέρ θα προβάλλονται από το Σαββατο 7 Μάϊου και κάθε Σάββατο το βράδυ.

Viasat Explore
Copyright © Quintus Media

Φορτηγά σε λασπωμένα βουνά

Πρεμιέρα Δευτέρα 30 Μαΐου στις 22:00UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Κύκλος: 1

Αριθμός επεισοδίων: 8 x 60 λεπτά

Είδος: Ντοκιμαντέρ/ ριάλιτι/ επιχειρήσεις/ φύση

Πρωτότυπος τίτλος: Mud Mountain Haulers

Έτος: 2021

Με φόντο τα ψηλά βουνά της Βρετανικής Κολάμπια, οι γιγάντιοι κορμοί και οι γενναιόδωρες αμοιβές δελεάζουν τους άντρες να διακινδυνεύσουν, και κανείς δεν είναι πιο πρόθυμος να χωθεί στις λάσπες από τους αδελφούς Κρεγκ και Μπρεντ Λεμπό, οι οποίοι είναι υλοτόμοι τρίτης γενιάς με πολύ διαφορετικό στιλ και διαφορετικές εργασίες. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και η διαρκώς επιδεινούμενη οικονομία ανάγκασαν τα αδέλφια να παραμερίσουν τις διαφορές τους, να συνεργαστούν για να επιβιώσουν κατασκευάζοντας δρόμους και κόβοντας δέντρα, και να αναθερμάνουν την σχέση τους στα ψηλότερα και πιο λασπωμένα βουνά του κόσμου.

Viasat Explore
Copyright © BBC Studios

Αφιέρωμα: Ζώνη ψαρέματος

Κάθε Σάββατο βράδυ από Σάββατο 7 Μαΐου

Ακολουθήστε τους αγαπημένους μας ψαράδες στις περιπέτειές τους ανά την υφήλιο καθώς αναζητούν τα μεγαλύτερα, σπανιότερα και τρομακτικότερα πλάσματα της θάλασσας. Μη χάσετε τα επεισόδια των σειρών “Οι Βίκινγκ των πάγων” και “Θηριώδη πλάσματα των ποταμών”, και συντονιστείτε για τα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς “Κυπρίνοι-τέρατα”.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT