Με αυτή τη diy συνταγή της Hailey Bieber τα χτενίσματά μας μένουν στη θέση τους όλη μέρα

Όλες θέλουμε τα χτενίσματα που δημιουργούμε με τόσο κόπο να μένουν άθικτα. Κάπως έτσι εμείς μάθαμε το trick που εφαρμόζει η Hailey Bieber και στο παροιυσιάζουμε.

Elle 17 Ιουν. 21
Με αυτή τη diy συνταγή της Hailey Bieber τα χτενίσματά μας μένουν στη θέση τους όλη μέρα

Όλες μας έχουμε βιώσει κατά καιρούς αυτό το ενοχλητικό συναίσθημα, όταν έχουμε ξοδέψει ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να δημιουργήσουμε το απόλυτο hairstyle μας, αλλά τελικά με το που βγούμε εκτός σπιτιού αυτό δεν κρατάει.

Τώρα, όμως, χάρη στην Hailey Bieber και την hair expert της, Jen Atkin, γνωρίζουμε τη λύση για να διατηρούμε το χτένισμά μας πάντα άψογο.

Συγκεκριμένα, στο πιο πρόσφατο βίντεο, που ανάρτησε στο κανάλι της στο YouTube, το γνωστό μοντέλο, καλεί τους followers της να δουν όλα τα steps προετοιμασίας της και μεταξύ των όσων προβάλλονται εμφανίζεται η Atkin, η οποία μοιράζεται μαζί μας ένα έξυπνο κόλπο για να διατηρούμε το hairstyle μας αλώβητο παντός καιρού.

Το μυστικό της είναι ιδιαίτερα απλό και μπορούμε να το υιοθετήσουμε όλες μας. Ποιο είναι; Πριν ξεκινήσει την διαδικασία του styling ψεκάζει τα μαλλιά της Bieber, με ένα DIY mist από νερό και ζάχαρη μόνο. «Στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα παλιό trick παλιό που εφάρμοζαν οι κομμωτές την δεκαετία του 1950», δηλώνει η ίδια.

Εμείς βλέποντας στο βίντεο το εντυπωσιακό hair-look της Hailey Bieber με τους λαμπερούς κυματισμούς, που μας παραπέμπουν στο glam στυλ, είμαστε απόλυτα πεπεισμένες ότι θα το δοκιμάσουμε.

Η Bieber ξεκίνησε το δικό της κανάλι YouTube σχετικά πρόσφατα και μέσα από αυτό μοιράζεται πληροφορίες για τη ζωή της, τη δουλειά και τη νοοτροπία της. Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1 εκατομμύριο συνδρομητές μέχρι στιγμής, το κανάλι έχει γίνει πηγή έμπνευσης για συμβουλές και κόλπα ομορφιάς, αλλά μέσα από αυτό αναλύονται και θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία και ευεξία.

Δες το βίντεο στο όποιο γίνεται η εφαρμογή του DIY mist και παρακολούθησε κάθε επιπλέον step για την δημιουργία του glam look της Hailey Bieber:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT