Η θεραπεία μαλλιών που σημειώνει πωλήσεις κάθε 5 δευτερόλεπτα στο κόσμο

Μέσα σε μόλις λίγα χρόνια αυτή η haircare σειρά έφτασε στη κορυφή.

ELLE Team 03 Ιουλ. 22
Η θεραπεία μαλλιών που σημειώνει πωλήσεις κάθε 5 δευτερόλεπτα στο κόσμο

Ναι, υπάρχει μια θεραπεία που αυτή τη στιγμή έχει τις περισσότερες αναζητήσεις στο κόσμο. Ποια είναι; Ο λόγος για τη σειρά Olaplex, η οποία σημειώνει παγκόσμια επιτυχία που οφείλεται στο best seller του προϊόν, το Νο. 3, που πωλείται κάθε 5 δευτερόλεπτα παγκοσμίως.

Κάπως έτσι η επωνυμία Olaplex, η οποία ξεκίνησε το 2014 στην Καλιφόρνια από δύο χημικούς, είναι σήμερα μία από τις πιο βραβευμένες και αναγνωρισμένες στην αγορά περιποίησης μαλλιών. Το μυστικό του; Ένα λεγόμενο θαυματουργό συστατικό (γνωστός και ως διμηλεϊκός διγλυκόλης δις-αμινοπροπυλεστέρας) ικανό να επανορθώνει μόνιμα τις σπασμένες γέφυρες στην ίνα της τρίχας. Συγκεκριμένα, το μόριο που περιέχεται σε όλα τα προϊόντα Olaplex επιδιορθώνει πρώτα τις υπάρχουσες βλάβες και στη συνέχεια δυναμώνει και προστατεύει τα μαλλιά μας .Και το καλύτερο; Είναι ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιών.

Και μπορεί αρχικά, το Olaplex να προοριζόταν για επαγγελματίες, οι θεραπείες, όμως, πλέον είναι διαθέσιμες στο εμπόριο για όλες εμάς και πολλά από τα αγαπημένα μας celebrity girls κατά καιρούς έχουν μιλήσει γι΄ αυτή τη σειρά. Η Kim Kardashian είναι σίγουρα μια από όσες έχουν μιλήσει για τη θαυματουργή δράση των εν λόγω προϊόντων. Μάλιστα, παρόλο που κάθε προϊόν της σειράς αντιστοιχεί σε ένα νούμερο, δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε τη σειρά των αριθμών για να τα χρησιμοποιήσουμε.

θεραπεία μαλλιών

Θεραπεία για την αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών και τη διατήρηση των δεσμών της τρίχας, Hair Perfector, OLAPLEX.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: