Νέα γνωριμία: Τα 4 σημάδια που δείχνουν πως θα γίνει η επόμενη σχέση σου

Μήπως ο έρωτας σου χτύπησε την πόρτα;

Elle 15 Ιουλ. 22
Νέα γνωριμία: Τα 4 σημάδια που δείχνουν πως θα γίνει η επόμενη σχέση σου

Μια νέα γνωριμία σίγουρα αλλάζει τη διάθεσή μας και μας κάνει να ονειρευόμαστε. Κάποιες γνωριμίες οδηγούνται σε μία σταθερή και υγιή σχέση και άλλες τελειώνουν άδοξα πριν καλά καλά αρχίσει το love story. Ήδη από νωρίς, είναι εφικτό να εντοπίσετε τα σημάδια που επιβεβαιώνουν πως έχετε θέσει τα θεμέλια μιας νέας σχέσης ή το αντίθετο, πως θα οδηγηθείτε σύντομα στη διάψευση των προσδοκιών σας.

Σύμφωνα με την κλινική ψυχολόγο και ειδική σε θέματα σχέσων, Diane Strachowski, υπάρχουν αρκετά σημάδια, ακόμα και πολύ νωρίς σε μία σχέση, τα οποία δείχνουν ότι αυτή θα έχει θετική εξέλιξη. «Πρώτα και κύρια ο σύντροφός σου πρέπει να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, σιγουριά και ευτυχία. Ακόμα και στην πολύ αρχή, πρέπει να συγκεντρωθείς και να δώσεις βάση στο πώς σε κάνει ο σύντροφός σου να νιώθεις», αναφέρει η ψυχολόγος.

Νέα γνωριμία: Τα 4 σημάδια που δείχνουν πως θα γίνει η επόμενη σχέση σας

Τα προσωπικά όρια

Είναι πολύ σημαντικό εξαρχής να θέτει ο καθένας τα όριά του. Έτσι, θα αποφευχθεί η πιθανή πίεση που προκαλεί κάποιες φορές η δέσμευση. Αν λοιπόν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός των ορίων και έχετε και οι δύο τον απαραίτητο χώρο και χρόνο να κάνετε τα πράγματα που θέλετε και σας γεμίζουν, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα καλό σημάδι πως η νέα γνωριμία θα αποδώσει «καρπούς».

Διάβασε τα υπόλοιπα σημάδια στο bestofyou.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT