Θέλεις να φλερτάρεις αλλά “κολλάς”; 8 τρόποι να το κάνεις κομψά και με μεγάλη επιτυχία

Aν θες να φρεσκάρεις λίγο τα skills σου, δες 8 τρόπους να φλερτάρεις με κομψότητα και διακριτικότητα!

Elle 10 Δεκ. 22
Θέλεις να φλερτάρεις αλλά “κολλάς”; 8 τρόποι να το κάνεις κομψά και με μεγάλη επιτυχία

Το φλερτ δεν βγαίνει εύκολα σε όλους. Ακόμη και οι άνθρωποι με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση παγώνουν ακόμη τη στιγμή που ακούνε το «γεια» από το αιώνιο κόλλημά τους. Αλλά μην ανησυχείς, αν δυσκολεύεσαι με το φλερτ, έχουμε αρκετά tips για να σε βοηθήσουν να κερδίσεις την προσοχή του άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, πάντα με κομψότητα και διακριτικότητα.

1. Να έχεις αυτοπεποίθηση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την αυτοπεποίθηση. Το κόλλημα σου, και οποιοσδήποτε άλλος, θα παρατηρήσει την δυναμική στο χαρακτήρα σου και θα θέλει σίγουρα να γνωρίσει ένα κορίτσι που ξέρει τι αξίζει και φαίνεται στον τρόπο που κινείται στο χώρο.

2. Δείξε ενδιαφέρον στη ζωή του

Ο καθένας από μας αγαπάει τα κοπλιμέντα, και οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν να μιλούν για τον εαυτό τους. Αν τελικά έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις στο κόλλημα σου, μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Ρώτησε όσα περισσότερα μπορείς για τη ζωή του και δείξε το ενδιαφέρον σου. Σίγουρα θα εκτιμηθεί το πόσο ενδιαφέρον δείχνεις για εκείνον και είναι δεδομένο ότι θα αναμένει με ενθουσιασμό την επόμενη σας συζήτηση.

φλερτ

3. Χαμογέλασε και χαιρέτησε τον διακριτικά ενώ περνάς από δίπλα του

Ξέρουμε πως το να περπατάς και να βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου το κόλλημα σου, πρέπει να είναι από τα πιο Τρομακτικά συναισθήματα στον κόσμο. Η πρώτη σου αντίδραση μάλλον θα είναι να κοιτάξεις προς τα κάτω ή στο κινητό σου και να προσποιηθείς ότι γράφεις ένα επείγον μήνυμα.

Αγνόησε αυτή σου την αντίδραση, κοίταξε ψηλά και χαμογέλασε του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση απ’τη στιγμή που δεν είσαι προετοιμασμένη για αυτή. Αφιέρωσε μόνο μισό λεπτό Για να τον χαιρετήσεις, και έπειτα συνέχισε να περπατάς. Έτσι έχεις μπει ήδη στο ραντάρ του και του έχεις κινήσει την προσοχή.

4. Αγνόησε τον, αλλά όχι για πολύ

Ακούγεται σαν μέθοδος αντίστροφης ψυχολογίας, αλλά φαντάσου να δεις το κόλλημα σου για παράδειγμα σε εξωτερικό χώρο, και να χαιρετήσεις πρώτα τους φίλους του, χωρίς απαραίτητα να χαιρετήσεις αυτόν.

Το κόλλημα σου σίγουρα θα νιώσει λίγο απέξω, μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσεις να τον συμπεριλάβεις στη συζήτηση και να φτιάξεις τη μέρα του. Είναι λεπτομέρεια αλλά πίστεψε μας μετράει. Προσοχή: μην το κανείς συστηματικά γιατί και η υπερβολή δεν κάνει καλό.

φλερτ

5. Άφησε τον να δει πως τον κοιτάζεις

Ξέρουμε πως αυτό φαντάζει τρομακτικό, αλλά συνήθως όταν κάποιος αντιλαμβάνεται ότι τον κοιτάζεις καλό θα ήταν να πάρεις το βλέμμα σου από πάνω του σύντομα, έτσι ώστε να μην αντιληφθούν ότι κυριολεκτικά τον κοιτάζεις όλη την ώρα. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε κοινό χώρο, συγκέντρωσε όλη σου την αυτοπεποίθηση και κάνε το πολυπόθητο eye contact.

6. Δώσε σημασία στο τι φοράει

Αν δεις ότι το out fit που έχει επιλέξει, σου αρέσει μπορείς να τον ρωτήσεις γι’ αυτό και έτσι να ξεκινήσει μία όμορφη συζήτηση από ένα μικρό αλλά κεκαλυμμένο κοπλιμέντο.

7. Μη φοβάσαι να είσαι προφανής μερικές φορές

Τον αντιλαμβάνεται ο άλλος όταν φλερτάρεις, δεν είναι απαραίτητα κακό. Συνεπώς, ακόμη και αν θέλεις να κάνεις την υπερβολή, αντιμετώπισε το με χιούμορ και καλή διάθεση.

8. A friend in need is a friend indeed

Αν φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις μόνη σου, μπορείς να φέρεις και συμπαράσταση τη φίλη σου μαζί. Σύστησε τη στην παρέα του και σίγουρα θα νιώσεις πολύ πιο άνετα πολύ πιο σύντομα, έχοντας δίπλα σου έναν δικό σου άνθρωπο!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT